Kaptajn Kruse fik pokalen

BILLEDSERIE: Fin publikumsopbakning til showkamp.

I lørdagens behagelige sommervejr på det sydlige Lolland blev et veloplagt publikum diverteret med en seværdig - omend til tider søvndyssende - showkamp, hvor målene pludselig raslede ind midt i anden halvleg.

Rødbys nuværende LF-seriehold vandt 5-2 over "stjernerne" fra Sydalliancens DS-mandskab anno 2014. Primært i kraft af størst overskud i slutfasen, hvor "de gamle" og knap så trænede alliance-spillere havde tømt tanken.

Dermed kunne anfører for Rødby Peter Kruse løfte den store pokal, som var fremstillet til lejligheden.

- Dejligt at løfte pokalen og det havde også været pinligt at tabe til All Star-holdet, sagde Peter Kruse, der egentlig skulle have spillet en halvleg på hvert hold, idet han også var med i Danmarksserien for seks år siden.

- Men på grund af skader spillede jeg hele kampen for Rødby, sagde den dobbelte målscorer, som dermed i høj grad bidrog til sejren.

Nicolai Jessen bragte tidligt stjernerne foran på en foræring, men lillebror Frederik Jessen sørgede for udligningen kort før pausen, efter han nogle minutter forinden havde ramt stolpen.

Efter pausen havde stjernerne en række store og små chancer for igen at komme foran, men Jakob Rasmussen i Rødby-målet afværgede godt for sig.

Pludselig eksploderede opgøret med fem mål på ti minutter.

Peter Kruse og Fehim Hajdari bragte Rødby i front med to mål, og selv om Nicolai Jessen med sit andet fik reduceret, var slaget tabt for Sydalliancen, der løb tør for benzin.

Andreas Jønk og Peter Kruse lagde låg på en fortjent sejr, så Rødby-spillerne slap for de værste drillerier.

Nicolai Jessen spillede sin første kamp i over et halvt år efter bruddet med FC Roskilde.

- Det var dejligt at være ude med drengene, som jeg jo kender privat, selv om det er seks år siden, jeg spillede hernede, sagde Nicolai Jessen.

Bagefter kunne han med resten af "selskabet" se frem til en festlig aften med helstegt pattegris på menukortet.

• Rødby-anfører Peter Kruse (th) er kommet på skudhold bag Daniel Bornemann men får dog ikke scoret i denne situation. Foto: Ingrid Riis

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Minister i vildrede: "Hvad er det, Lolland vil?"

Alt for våde marker: De er ærgerlige og frustrerede

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften

Nyt stort underskud i Coop: 717 millioner i minus!

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede

Camillas umulige kamp: 300 har takket nej

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet