cookie-og-privatlivspolitik
Kasper Jensen (blå) har spillet sin sidste kamp for Nykøbing FC i denne omgang.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Kasper Jensen er fortid i NFC

Skifter Falster ud med udlandseventyr i norsk fodbold
19. november 2019 kl. 19:00 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Efterårssæsonens sidste kamp mod HB Køge i fredags, hvor Nykøbing FC fik en tiltrængt sejr på 2-0, blev samtidig også den sidste kamp i NFC-trøjen i denne omgang for forsvarsspilleren Kasper Jensens vedkommende.

Han skifter Nykøbing FC ud med den norske klub Brattvåg IL, der ligger i den tredjebedste norske række - PostNord-Ligaen, og rent geografisk ligger klubben i det vestlige Norge nær Aalesund med godt syv timers kørsel til Oslo.

- Jeg trænger til en ny udfordring, og nu skulle det være, siger Kasper Jensen, der færdiggør sit fysioterapeutstudie i januar, og derfor var fri til at søge et udlandseventyr.


En stor drøm

- Det har længe været en drøm for mig, at prøve mig selv af i udlandet, og da den her mulighed opstod, slog jeg til, siger Kasper Jensen, der har været i dialog med den norske klub i et godt stykke tid.

Kasper Jensen har ikke helt styr på styrkeforholdet på tredje klasse i Norge i forhold til den danske 1. division, men økonomien i norsk fodbold er på vej frem, og flere danske spillere søger mod Norge, fortæller han.

- Og ja, jeg får da smør på brødet, formulerer han tørt.

Han har endnu ikke været på besøg i den nye klub, men drager i december til Norge sammen med kæresten for at se på forholdene i Brattvåg IL og samtidig finde en lejlighed i byen.


Lang NFC-karriere

Kasper Jensen kom til Nykøbing FC i januar 2014 fra barndomsklubben Hvidovre og har siden spillet i NFC på nær en enkelt halvsæson i 2015, hvor han kom retur til Hvidovre, for igen at vende tilbage til NFC et halvt år senere.

Forsvarsspilleren, der står noteret for 168 kamp og 14 mål i NFC-trøjen, har været inde og ude af holdet i efteråret, men har på det seneste bidst sig fast i midterforsvaret, og selvom han havde spillet fuld tid i samtlige kampe i efteråret, har det ikke ændret hans beslutning om at søge til udlandet.

- Jeg har været rigtig glad for at være i NFC, og betragter den som min klub. Jeg afviser bestemt ikke at vende tilbage en dag, hvis det skulle blive aktuel, siger Kasper Jensen, der husker tilbage på mange gode oplevelser med NFC.

Især den afgørende scoring, der endegyldigt sikrede oprykning til 1. division i 2016, hvor Kasper Jensen nettede i de døende minutter i udekampen mod Thisted til 3-2, står stadig lysende klart for forsvarsspilleren.


Skal nok klare den

Han er med egne ord ekstremt glad for, at det blev til sejr i den sidste kamp.

- Det betyder rigtig meget for mig at aflevere holdet over nedrykningsstregen, og jeg er sikker på, at de nok skal spille sig op i rækken i foråret, for det er et vanvittigt godt hold, lyder det fra Kasper Jensen, der har skrevet en toårig kontrakt med Brattvåg IL gældende fra 1. januar 2020.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce