cookie-og-privatlivspolitik
Gustav Kjeldsen (tv) har spillet sin sidste kamp for Nykøbing FC i denne omgang. Han forlader klubben til fordel for Skive.
Gustav Kjeldsen (tv) har spillet sin sidste kamp for Nykøbing FC i denne omgang. Han forlader klubben til fordel for Skive.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Kjeldsen færdig i NFC - skifter til Skive

Endnu en spiller forlader nedrykkerne.
03. august 2020 kl. 14:58 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Gustav Kjeldsen bliver den tredje spiller, der forlader Nykøbing FC efter nedrykningen fra 1. division. Han havde kontraktudløb i fredags, og den bliver ikke forlænget.

- Jeg har ambitioner om mere end 2. division, så jeg skifter til en 1. divisionsklub, siger den 21-årige forsvarsspiller, der mandag eftermiddag blev præsenteret i Skive på en 2-årig kontrakt.

- Men jeg har været fantastisk glad for mine to sæsoner i Nykøbing FC og vil se tilbage på den tid med stor glæde, selv om nedrykningen naturligvis var en streg i regningen, lyder det fra Gustav Kjeldsen, der blev hentet til Nykøbing for to sæsoner siden fra FC Midtjyllands ungdomsafdeling.

Han opnåede 63 kampe i den marineblå trøje.

Også Søren Christensen og Mathias Thrane er kontraktløse efter i fredags, men fælles for dem er, at de håber og tror på en ny tørn i Nykøbing FC.

- Vi snakker om det lige nu, og jeg har en forventning om, at vi bliver enige inden for en overskuelig fremtid, siger Søren Christensen, der på trods af en genstridig rygskade er klar til at hjælpe barndomsklubben tilbage i 1. division.

- NFC er min klub, og jeg føler et stort ansvar for at hjælpe holdet tilbage i 1. division. Nedrykningen er selvfølgelig en mavepuster, og forårssæsonen var en stor skuffelse, men jeg tror på, at det lange og seje træk er måden, hvorpå vi kan blive endnu bedre, siger den 34-årige midtbanespiller, der på grund af rygskaden aldrig fik en rolle i forårets afgørende nedrykningskampe.


Genstridig rygskade

- Jeg kunne desværre ikke bidrage med mere end et par halvlege, sukker Søren Christensen, der håber på, at pausen efter turneringsafslutningen vil gavne ham.

Mathias Thrane er også klar til at forlænge, hvis man økonomisk kan blive enige og ambitionerne er til stede.

- Jeg kom herned med en ambition om at spille NFC i Superligaen, og det har ikke ændret sig. Det skal fortsat være målsætningen, men jeg føler også et ansvar for, at vi er rykket ned, og så må man også bide tænderne sammen og spille holdet op igen. Jeg er ikke for fin til at spille 2. division, siger Mathias Thrane, der har fået NFC ind under huden.

- De gav mig chancen, da jeg havde været klubløs i et halvt år, og jeg har virkelig været glad for at være i klubben, der spiller fodbold på den måde, som jeg synes, fodbold skal spilles, lyder det fra Mathias Thrane, der også håber på en afklaring med manager Claus Jensen inden for kort tid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce