cookie-og-privatlivspolitik
Ved samarbejde med MSE er det lykkedes Team Sydhavsøerne at hente ligaspilleren Nicolaj Jørgensen i KIF Kolding, hvilket cheftræner Jakob Green (th) er tilfreds med.
Ved samarbejde med MSE er det lykkedes Team Sydhavsøerne at hente ligaspilleren Nicolaj Jørgensen i KIF Kolding, hvilket cheftræner Jakob Green (th) er tilfreds med.
Foto: Privat

Sport

Køber ny playmaker i ligaklub

Team Sydhavsøerne investerer i U/21-landsholdsspiller.
08. juni 2021 kl. 09:42 Af Allan Plenborg

MARIBO Team Sydhavsøerne har i Jylland fundet en ung, lovende playmaker, der også kan udfylde pladsen på venstre back.

21-årige Nicolaj Jørgensen og Morten Juul, sportschef i Team Sydhavsøerne, har underskrevet papirerne, der gør Nicolaj Jørgensen til TSØ-spiller de næste to sæsoner.

Forinden skulle Nicolaj Jørgensen bestå den fysiske test under ledelse af Team Sydhavsøernes fysiske træner, Jacob Baagøe, hvilket der ikke var problemer med.

Nicolaj Jørgensen stammer fra nordjyske Hanstholm og har spillet ungdomshåndbold i Mors-Thy, hvor det også er blevet til nogle 2. divisionskampe, inden han for et år siden skrev en etårig kontrakt med ligaklubben KIF Kolding.

Her har han gjort det så godt, at han er blevet indlemmet i U/21-landsholdstruppen, skønt han i ligagrundspillet har stået lidt i skyggen af Chris Jørgensen.

Annonce

Men i DM-slutspillet fik han masser af spilletid som playmaker i stedet for Chris Jørgensen, der døjede med skader. Og Nicolaj Jørgensen forstod at gribe chancen, hvilket 22 mål i seks kampe indikerer.


Flere henvendelser

- Jeg har haft en samtale med Christian Hjermind (KIF Koldings direktør, red.), hvor han fortalte, at KIF Kolding gerne ville lave en ny aftale med Nicolaj. Men han har ønsket at få en større rolle og mere spilletid, hvilket han ikke havde udsigt til i Kolding, som opruster til næste sæson, fortæller Morten Juul.

- Det kan jeg bekræfte. Jeg vil spille og have en masse ansvar, siger Nicolaj Jørgensen, som også kan fortælle, at han har fået henvendelser fra andre liga- og 1. divisionsklubber. Men han ønsker ikke at uddybe hvilke, der er tale om.

Nicolaj Jørgensen, der er højrehåndsspiller, flytter til København inden for kort tid, hvor planen er, at han skal bo sammen med to andre U/21-landsholdsspillere, Nordsjællands Jeppe Cieslak, der har en fortid i Team Sydhavsøerne, og Johan Kofoed, der skifter fra TTH Holstebro til Ajax København.

Som udgangspunkt vil Nicolaj Jørgensen udelukkende hellige sig håndbolden og Team Sydhavsøerne.

Annonce

Stort boldtalent

Den kommende TSØ-spiller beskrives som et stort boldtalent. Han har tidligere spillet fodbold - og med stor succes. Fra han var 14 til han blev 18, var det fodbolden, der havde hans bevågenhed, og han har blandt andet spillet på FC Midtjyllands U/17-ligahold.

På opfordring fra sin gode ven, den nybagte landsholdsspiller Mads Hoxer Hangaard, besluttede Nicolaj Jørgensen for tre år siden at satse 100 procent på håndbolden.

Det får Team Sydhavsøerne glæde af de næste to sæsoner - mindst.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE