cookie-og-privatlivspolitik
Lewis Hamilton (tv.) og Max Verstappen hilser pænt på hinanden i paddocken, men heller ikke mere end det, afslører førstnævnte. (Arkivfoto)
Lewis Hamilton (tv.) og Max Verstappen hilser pænt på hinanden i paddocken, men heller ikke mere end det, afslører førstnævnte. (Arkivfoto)
Foto: Hoch Zwei/Ritzau Scanpix

Sport

Kommunikationen mellem Formel 1-rivaler er minimal

Lewis Hamilton og Max Verstappen bruger ikke meget tid på hinanden, når de ikke sidder i racerbilerne.
22. oktober 2021 kl. 11:56 Af Ritzau

De kæmper en indædt kamp om verdensmesterskabet, og indimellem går bølgerne højt. Og det tyder ikke ligefrem på, at Lewis Hamilton og Max Verstappen nogensinde bliver sjælevenner.

I hvert fald bruger de ikke mange øjeblikke på hyggelige samtaler, når de trasker gennem paddocken på Formel 1-banerne rundt omkring i verden.

- Vi har meget begrænset kommunikation, siger Lewis Hamilton ifølge Reuters.

- Ligesom sidste år siger vi hej til hinanden, når vi mødes på banen. Det samme gør vi i år, og intet er ændret for mig.

De to har i løbet af sæsonen haft nogle heftige dueller. På Silverstone i England blev Verstappen presset af banen af Hamilton, og hollænderen var rasende.

Annonce

På Monza-banen i Italien ødelagde de det for hinanden, da de begge måtte udgå efter et sammenstød i en chikane, og igen var der kold luft mellem de to.

Duellen er mildest talt intens, og føringen i den samlede stilling er skiftet flere gange i løbet af sæsonen.

Inden weekendens grandprix i Austin i USA fører Max Verstappen med seks point ned til Lewis Hamilton, som jagter en sejr, der kan give ham et comeback i VM-kapløbet.

- Det bliver utrolig svært, siger Lewis Hamilton.

Max Verstappen sluttede i det seneste løb i Tyrkiet på andenpladsen, mens Hamilton sluttede som femmer. Alligevel var hollænderen ikke tilfreds. Han vil have mere fart i Red Bull-raceren i Austin.

Annonce

- Vi ved, vi stadig har noget arbejde at gøre. Vi vil gerne være hurtigere. Resultatet for os som hold var godt i Tyrkiet, men præstationen var ikke fremragende, siger Max Verstappen.

Startskuddet til weekendens grandprix lyder søndag klokken 21.00 dansk tid.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Folketidende er i vinter dvale. 06. december 2021 kl. 12.15

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen har… 06. december 2021 kl. 12.04

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE