cookie-og-privatlivspolitik
Sejr til Nykøbing med mål i de sidste sekunder. Her Lærke Nolsøe (Nykøbing 22) Kvindehåndbold Final4 - 1/2-finaler: Nykøbing F. - København. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Sejr til Nykøbing med mål i de sidste sekunder. Her Lærke Nolsøe (Nykøbing 22) Kvindehåndbold Final4 - 1/2-finaler: Nykøbing F. - København. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Sport

Lærke Nolsøe: Kan ikke beskrives med ord

NFH's venstrefløj var jublende lykkelig efter at finalepladsen i Final4 var sikret.
Modstanderen i finalen i morgen eftermiddag bliver Odense Håndbold.
05. juni 2021 kl. 17:54 Af Thomas Jensen

ODENSE, FOLKETIDENDE Det var en flok jublende lykkelige NFH-spillere, der kom ud af omklædningsrummet efter sejren i pokalsemifinalen på 28-27 over København på et mål i allersidste sekund.

Johanna Westberg var målscoreren til sidst og efter et jubelbrøl igennem telefonen til sin lille datter sagde hun.

- Vi havde snakket om at skyde i tomt mål til sidst, fordi de spillede syv mod seks, og det var bare om at nå op til midten og sende den i mål. Det føles som uendelig lang tid før den dumpede ned i netmaskerne, men det er bare så fedt. Det er det vi har trænet frem mod i den sidste måned, og det så lykkedes er fantastisk.

Lærke Nolsøe kunne knapt holde tårerne tilbage efter semifinaletriumfen.

- Det kan slet ikke beskrives med ord, hvor meget det betyder at komme i en finale før jeg forlader klubben. At kunne opleve det sammen med vores fans, der endelig er tilbage, er en følelse jeg slet ikke kan beskrive, sagde en glad Lærke Nolsøe, der ligesom alle andre i hallen så verdenen gå i stå, da den sidste bold var på vej i kassen.

Annonce

- Det f'øles som en evighed før den falder ned i målet og sekunderne tikker bare derudaf, men heldigvis var det tids nok, sagde Lærke Nolsøe, der sammen med NFH skal spille sin anden pokalfinale i morgen.

Her bliver modstanderen Odense Håndbold, der slog Herning-Ikast 30-28 efter forlænget spilletid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE