cookie-og-privatlivspolitik
Niklas Landin havde et par store redninger, da kampen mod Qatar endnu var tæt, og den danske målmand spillede sin bedste kamp ved dette VM hidtil.
Niklas Landin havde et par store redninger, da kampen mod Qatar endnu var tæt, og den danske målmand spillede sin bedste kamp ved dette VM hidtil.
Foto: Anne-Christine Poujoulat/Reuters

Sport

Landin: Vi kan være stolte af vores parathed

Niklas Landin ser en klar tendens i det danske spil i de første fire storsejre ved VM i herrehåndbold.
21. januar 2021 kl. 22:28 Af Ritzau

Annonce

Niklas Landin stod sin hidtil bedste kamp ved dette VM i herrehåndbold, da Danmark torsdag tog den fjerde storsejr på stribe og et stort skridt mod kvartfinalen med 32-23 over Qatar.

Efterfølgende blev han spurgt, hvad han er mest stolt af ved det danske spil indtil videre ved VM.

- At vi klør på. Vores parathed i hver kamp. Ligegyldigt om vi starter lidt skidt, får vi afviklet kampen på vores præmisser og får bragt mange forskellige spillere i spil. Ingen er blevet overbelastet, siger Niklas Landin til TV2.

Efter holdene fulgtes ad til 6-6, trak Danmark fra, og de forsvarende verdensmestre så ud til at have lukket ballet ved 25-15.

Men det danske spil gik ned i kadence, og samtidig fortsatte Qatars storspiller Frankis Marzo med at hamre mål ind. Det bragte Qatar op på 21-26.

Annonce

- Vi spillede rigtig godt i store dele af kampen, men havde lige et udfald, hvor vi lukkede dem en smule tilbage, før vi afgjorde det.

- Men jeg synes igen, at fokus var, hvor det skulle være, og i størstedelen af kampen viste vi, at vi er et bedre hold end dem, siger Niklas Landin.

Landstræner Nikolaj Jacobsen er da også godt tilfreds, hvis man lige ser bort fra de ti sløje danske minutter mod slutningen af kampen.

- At vi vinder med ni mål er mere end godkendt. Jeg er meget tilfreds med de kvaliteter, vi viste offensivt og defensivt, siger landstræneren til TV2.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce

ANNONCE