cookie-og-privatlivspolitik
Maria Fisker Stokholm - her mod København Håndbold tidligere på året - kom tilbage til Viborg sidste år efter tre sæsoner hos Randers.
Maria Fisker Stokholm - her mod København Håndbold tidligere på året - kom tilbage til Viborg sidste år efter tre sæsoner hos Randers.
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Sport

Landsholdsfløj forlænger med Viborg HK

Maria Fisker Stokholm har forlænget med Viborg HK, så kontrakten er gældende frem til sommeren 2023.
23. september 2020 kl. 14:16 Af Ritzau

Annonce

Den rutinerede fløjspiller Maria Fisker Stokholm har forlænget sin kontrakt med Viborg HK, så den nu strækker sig indtil sommeren 2023.

Dermed har landsholdsspilleren fået lagt yderligere to år på sin kontrakt.

Det vækker glæde hos Viborg-træner Jakob Vestergaard.

- Det er jo ingen hemmelighed, at Fisker er en hamrende dygtig venstre fløj, og i mine øjne Danmarks bedste på positionen. Hun har et internationalt højt niveau, og jeg betragter hende også blandt verdens bedste, så selvfølgelig skal hun blive i Viborg HK, siger Vestergaard.

- Hun har en meget stærk mentalitet både på og uden for banen, og man er ikke i tvivl om, hvad der skal til for at skabe resultater, når man er på hold med Fisker. På en god måde kan hun trække holdet i retning mod en god præstation.

Maria Fisker har været Viborg-spiller ad flere omgange. Senest kom hun tilbage til klubben i 2019 efter tre år i Randers HK.

- Det er altid sjovt at vinde, og Viborg HK er en hjerteklub for mig. Hvis jeg kan få lov at vinde mere med Viborg HK, så vil jeg vildt gerne det. Da jeg fik tilbuddet om at komme tilbage sidste år, var jeg ikke i tvivl.

- Jeg tror på det her hold, og at det så er lige så fedt at være på holdet, som det var at se dem udefra, det er bare virkelig dejligt, lyder det fra Maria Fisker.

Hun er blandt Jesper Jensens udvalgte, når landsholdet i starten af oktober spiller Golden League i Danmark. Dermed kan hun få comeback på landsholdet, som hun har repræsenteret i 96 kampe.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce