cookie-og-privatlivspolitik
27-årige Johan Hansen er i gang med sin anden sæson for Hannover-Burgdorf i den tyske Bundesliga. Næste sæson hedder arbejdspladsen Flensburg-Handewitt. (Arkivfoto)
27-årige Johan Hansen er i gang med sin anden sæson for Hannover-Burgdorf i den tyske Bundesliga. Næste sæson hedder arbejdspladsen Flensburg-Handewitt. (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sport

Landsholdskollega erstatter Svan i dansk håndboldkoloni

Johan Hansen skifter til Flensburg-Handewitt og holder dansk tradition i hævd.
14. september 2021 kl. 14:25 Af Ritzau

Lasse Svan går på håndboldpension til sommer, men Flensburg-Handewitt kommer også fremover til at have en dansk profil på pladsen som højre fløj.

Den slesvigske klub har lavet en tre år lang aftale med Johan Hansen, der skifter fra Hannover-Burgdorf efter den igangværende sæson. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Johan hører til de bedste på sin position og passer perfekt til vores spilfilosofi, siger Flensburg-træner Maik Machulla.

Johan Hansen er fra Færøerne, men spiller på det danske landshold. Med ham fortsætter Flensburg-Handewitt en lang tradition med højrefløje, der er hentet nord for grænsen.

Hansen følger efter Lasse Svan, Søren Stryger og Christian Hjermind i en ubrudt række af danske landsholdsprofiler på positionen.

Annonce

- Johan er en toptransfer for os. Siden 1996 har Flensburg-Handewitt haft en dansk højrefløj. Denne tradition vil vi gerne fortsætte efter Lasse Svan.

- Johan passer med sin mentalitet og teknik perfekt til klubben, siger klubbens direktør, Dierk Schmäschke.

Flensburg-Handewitt har i årevis været en magnet for danske topspillere. I denne sæson har klubben ud over Lasse Svan også Mads Mensah, Simon Hald, Lasse Møller, Kevin Møller og Emil Jakobsen i stalden.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

AF: JOHN WENNERWALD

Hurra for lokale holdninger 12. september 2021 kl. 22.15

AF: TOM AHLQVIST

Frivilligt socialt arbejde… 11. september 2021 kl. 09.06

AF: PAW HALLANDSON

Trilogien om Østerbroskolen part 3 09. september 2021 kl. 20.36

Annonce

ANNONCE