cookie-og-privatlivspolitik
Lars Søndergaard, der er landstræner for fodboldkvinderne, er glad for, at en ny sponsor giver lige meget til både herrer og damer. (Arkivfoto)
Lars Søndergaard, der er landstræner for fodboldkvinderne, er glad for, at en ny sponsor giver lige meget til både herrer og damer. (Arkivfoto)
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Sport

Landstræner: På tide at kvinder og mænd får lige meget

Fodboldkvindernes landstræner mener, at tiden er inde til, at sponsorer støtter mænd og kvinder lige meget.
28. september 2021 kl. 07:51 Af Ritzau

Fodboldlandsholdene fik mandag Forenet Kredit som ny sponsor. Ifølge Dansk Boldspil-Union (DBU) er det første gang, at en sponsor støtter herre- og kvindelandsholdet lige meget.

Dansk Boldspil-Union (DBU) oplyser ikke, hvor mange penge aftalen kaster af sig. Unionen kalder det dog en historisk stor investering i dansk fodbold.

Fodboldkvindernes landstræner, Lars Søndergaard, mener, at det er på høje tid, at kvinder får det samme i indtægter fra sponsorer som mænd.

- Som samfundet er i dag, så er det egentlig meget naturligt. Vi snakker ofte om sammenhængskraft og fællesskab. Og at sammen bliver vi stærkere.

- Vi siger meget. Men her fører det til handling, hvor Forenet Kredit siger, at de også giver noget til pigerne. Det virker meget naturligt, men det er faktisk grænseoverskridende. Det er et vanvittigt godt signal.

Annonce

- Jeg aner ikke, hvad det betyder økonomisk for os, men signalværdien er god. Det er der nogle, der har kæmpet for i mange år, og det er på tide, siger Lars Søndergaard.

DBU oplyste også, at det nye partnerskab er det første af slagsen, der støtter både landshold og breddefodbold. Så på flere fronter er der tale om en anderledes sponsoraftale end tidligere.

Partnerskabet træder i kraft med det samme og løber til og med 2025.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE