cookie-og-privatlivspolitik
Anders Antonsen ærgrer sig efter nederlaget til Jonatan Christie, mens landstræner Kenneth Jonassen noterer på sin blok.
Anders Antonsen ærgrer sig efter nederlaget til Jonatan Christie, mens landstræner Kenneth Jonassen noterer på sin blok.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sport

Landstræneren: Antonsen var mærket af forstrækning

Anders Antonsen tabte sin single mod Indonesien, men danskeren kæmpede ikke kun mod en dygtig modstander.
16. oktober 2021 kl. 19:12 Af Ritzau

Viktor Axelsen og Anders Antonsen var Danmarks to esser ved Thomas Cup, men i semifinalen led sidstnævnte et nederlag til Indonesiens Jonatan Christie, og det blev dyrt for Danmark.

Med en krampe på vej havde Antonsen ikke mere at give af i slutningen af tredje sæt, men det var ikke kun træthed, som hæmmede den danske verdenstreer.

Landstræner Kenneth Jonassen fortæller, at Antonsen har kæmpet med en forstrækning, som også var med på banen lørdag i Aarhus.

- Han har døjet med en lille forstrækning oppe i brystkassen, som påvirker hans smash. Han kan ikke rive fuldt igennem, fortæller Jonassen.

- Når man tager det med i betragtning, at han mangler det sidste i sin afvikling, så er det en af de små ting, som gør en forskel.

Annonce

Udefra lignede det da også, at Antonsen spillede noget henholdende store dele af den lange tresætskamp, som endte med at bringe Indonesien på 2-1.

Med den rendyrkede verdensklasse, Indonesien kan mønstre i herredoublerne, var Antonsens kamp en "must win", hvis Danmark skulle i finalen. Men der er ingen i den danske lejr, som kommer til at pege på Antonsen som syndebuk.

- Har jeg set Anders spille bedre kampe i sin karriere? Ja, det har jeg nok. Men jeg har aldrig set ham grave så dybt og gå hele vejen, selv om det var langt ude fra, han skulle gøre det, lyder det fra Kenneth Jonassen.

- Jeg er super tilfreds med hans indsats. Han gik all in for holdet og nåede bare ikke over målstregen.

Det var da heller ikke svært at få øje på, at den 24-årige dansker havde tømt kroppen fuldstændigt for energi.

Annonce

Han måtte droppede mødet med pressen efter kampen, da hans krop var på nippet til at gå i voldsom krampe, som han har været ramt af før.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE