cookie-og-privatlivspolitik
NFH og U/18-spilleren Karoline Tambour (th) har favoritrollen i aftenens pokalkamp mod Aalborg.
NFH og U/18-spilleren Karoline Tambour (th) har favoritrollen i aftenens pokalkamp mod Aalborg.
Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

Lang udflugt med ubetinget krav om sejr

NFH møder Aalborg på udebane i ottendedelsfinalen i pokalturneringen.
21. august 2019 kl. 11:40 Af Torben Mølgaard

Annonce

NYKØBING Der venter en lang bustur på godt fem timer for NFH, inden de sidst på eftermiddagen når frem til Nørresundby Idrætscenter, der ligger halgulv til aftenens ottendedelsfinale i pokalturneringen mellem Aalborg og de forsvarende pokalmestre fra NFH.

Et opgør hvor falstringerne må påtage sig favoritrollen. Begge hold spiller ganske vist i Håndboldligaen, men hvor NFH drømmen om top-4, handler det mere for nordjyderne om at undgå nedrykning.

- Det er en lang udmattende bustur, men det skal vi kunne håndtere med det professionelle set up, vi kører, og pigerne har jo også prøvet det mange gange før, pointerer NFH-træner Jakob Larsen.

Aalborg reddede sig endnu en sæson på første klasse på de yderste marginaler, men nordjyderne møder svækket ind til sæsonen, idet Liga-topscorer Laura Damgaard er skiftet til Viborg, og endnu et par spillere fra start syv'eren er væk.

- Til gengæld har de fået en stærk svensker, Hanna Åhlén, der skulle være godt skydende fra distancen, fortæller Jakob Larsen.

- Vi skal turde tage initiativet, sætte tempo i kampen og garneret med et stærkt forsvar skal det være nok til at vinde kampen, fastslår NFH-træneren.

Truppen er endnu ikke 100 procent intakt med Ayaka Ikehara og Johanna Westberg uden for, mens Dione Housheer, der tirsdag for første gang deltog i banetræningen, formentlig også får nogle forsvarsopgaver undervejs udover at skulle skyde straffekast.

Unge Karoline Tambour er også med i den smalle NFH-trup bl.a. som afløser for Anna Lagerquist både i angreb og forsvar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce