cookie-og-privatlivspolitik
Lauritz Reinholdt Legér - her i den røde Sydhavstrøje - har spillet en fin første sæson i TMS Ringsted, men det ender nok alligevel med en nedrykning fra Håndboldligaen til 1. division for det midtsjællandske mandskab.
Lauritz Reinholdt Legér - her i den røde Sydhavstrøje - har spillet en fin første sæson i TMS Ringsted, men det ender nok alligevel med en nedrykning fra Håndboldligaen til 1. division for det midtsjællandske mandskab.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Lauritz Legér bliver i Ringsted

Den tidligere Sydhavs-spiller tager turen med ned i 1. division.
27. april 2021 kl. 14:10 Af Thomas Jensen

RINGSTED Før denne sæson tog Team Sydhavsøernes daværende ungdomslandsholdsspiller Lauritz Reinholdt Legér springet op i Håndboldligaen til konkurrenterne fra TMS Ringsted.

Et skifte han ikke har fortrudt til trods for at det sandsynligvis ender med en nedrykning til 1. division for TMS Ringsted.

- Jeg har udviklet mig meget både håndboldmæssigt og personligt, fortæller Lauritz Reinholdt Legér, der har spillet en godkendt sæson med 77 mål i 25 kampe.

Det gør ham til den næstmest scorende på Ringsted-holdet kun overgået af Morten Hempel Jensen, der bankede bolden i netmaskerne hele 185 gange.


Bærende rolle

- Jeg havde fået at vide, at der er et stort step op fra 1. division til Håndboldligaen, og det kan jeg kun bekræfte, siger Lauritz Reinholdt Legér, der af træner Christian Dalmose er blevet begunstiget med masser af spilletid.

Annonce

Især i Dalmoses syv mod seksspil, som han har praktiseret i en stor del af sæsonen, har Lauritz Reinholdt Legér haft en bærende rolle som højre back, hvor han har forsøgt mange gennembrud på ydersiden af modstanderens back.

Sæsonafslutningen har været særdeles kaotisk for TMS Ringsted, der rykkede ud af Håndboldligaen i allersidste spillerunde på trods af en sejr mod Ribe-Esbjerg. Det ikke nok, fordi nærmeste konkurrent Lemvig-Thyborøn scorede tre sekunder før tid og udlignede i deres kamp mod KIF Kolding.

Denne udligning sendte TMS Ringsted ned, men efterfølgende gik Aarhus Håndbold konkurs og fusionerede med Skanderborg. Midtsjællanderne mener, at aarhusianerne har kørt urent trav ved ikke tidligere at informere Dansk Håndbold Forbund om deres problemer. TMS Ringsted kunne have fået tildelt den ledige plads i Håndboldligaen, såfremt konkursen var meddelt inden turneringsafslutningen.

Det har TMS Ringsted protesteret over, men fik ikke i første omgang fået medhold i deres protest hos Håndboldens Disciplinærinstans. En afgørelse, der nu er anket til Appelinstansen i DHF, og som man nu venter svar på.


Fylder rigtig meget

- Det er selvfølgelig ikke sjovt at rykke ned på den måde, men jeg tror ikke på noget, før det hele er overstået og klubben meddeler, at de ikke vil gøre mere ved sagen, siger Lauritz Reinholdt Legér, der indrømmer at den verserende sag fylder rigtig meget.

Annonce

- Det er noget, man tænker på hver eneste dag, medgiver han.

For spørgsmålet, om det er Liga eller 1. division efter sommerferien, fylder selvfølgelig hos Maribo-drengen, der, uanset udfaldet, bliver hos TMS Ringsted, hvor han stadig har to år tilbage af sin kontrakt.

- Jeg fortsætter i TMS Ringsted og vil selvfølgelig gerne være med til at spille dem op i Håndboldligaen igen. Det bliver også målsætningen, hvis vi skulle rykke ned, understreger Lauritz Reinholdt Legér, der i denne sæson udelukkende har koncentreret sig om håndbold-karrieren.

Efter sommerferien påtænker han at begynde nogle studier i København, men lige nøjagtig i hvilken studieretning, har han ikke lagt sig fast på endnu.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE