Annonce
Sport

Lauritz Legér bliver i Ringsted

Lauritz Reinholdt Legér - her i den røde Sydhavstrøje - har spillet en fin første sæson i TMS Ringsted, men det ender nok alligevel med en nedrykning fra Håndboldligaen til 1. division for det midtsjællandske mandskab. Foto: Jan Knudsen

Den tidligere Sydhavs-spiller tager turen med ned i 1. division.

RINGSTED Før denne sæson tog Team Sydhavsøernes daværende ungdomslandsholdsspiller Lauritz Reinholdt Legér springet op i Håndboldligaen til konkurrenterne fra TMS Ringsted.

Et skifte han ikke har fortrudt til trods for at det sandsynligvis ender med en nedrykning til 1. division for TMS Ringsted.

- Jeg har udviklet mig meget både håndboldmæssigt og personligt, fortæller Lauritz Reinholdt Legér, der har spillet en godkendt sæson med 77 mål i 25 kampe.

Det gør ham til den næstmest scorende på Ringsted-holdet kun overgået af Morten Hempel Jensen, der bankede bolden i netmaskerne hele 185 gange.

Bærende rolle

- Jeg havde fået at vide, at der er et stort step op fra 1. division til Håndboldligaen, og det kan jeg kun bekræfte, siger Lauritz Reinholdt Legér, der af træner Christian Dalmose er blevet begunstiget med masser af spilletid.

Især i Dalmoses syv mod seksspil, som han har praktiseret i en stor del af sæsonen, har Lauritz Reinholdt Legér haft en bærende rolle som højre back, hvor han har forsøgt mange gennembrud på ydersiden af modstanderens back.

Sæsonafslutningen har været særdeles kaotisk for TMS Ringsted, der rykkede ud af Håndboldligaen i allersidste spillerunde på trods af en sejr mod Ribe-Esbjerg. Det ikke nok, fordi nærmeste konkurrent Lemvig-Thyborøn scorede tre sekunder før tid og udlignede i deres kamp mod KIF Kolding.

Denne udligning sendte TMS Ringsted ned, men efterfølgende gik Aarhus Håndbold konkurs og fusionerede med Skanderborg. Midtsjællanderne mener, at aarhusianerne har kørt urent trav ved ikke tidligere at informere Dansk Håndbold Forbund om deres problemer. TMS Ringsted kunne have fået tildelt den ledige plads i Håndboldligaen, såfremt konkursen var meddelt inden turneringsafslutningen.

Det har TMS Ringsted protesteret over, men fik ikke i første omgang fået medhold i deres protest hos Håndboldens Disciplinærinstans. En afgørelse, der nu er anket til Appelinstansen i DHF, og som man nu venter svar på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fylder rigtig meget

- Det er selvfølgelig ikke sjovt at rykke ned på den måde, men jeg tror ikke på noget, før det hele er overstået og klubben meddeler, at de ikke vil gøre mere ved sagen, siger Lauritz Reinholdt Legér, der indrømmer at den verserende sag fylder rigtig meget.

- Det er noget, man tænker på hver eneste dag, medgiver han.

For spørgsmålet, om det er Liga eller 1. division efter sommerferien, fylder selvfølgelig hos Maribo-drengen, der, uanset udfaldet, bliver hos TMS Ringsted, hvor han stadig har to år tilbage af sin kontrakt.

- Jeg fortsætter i TMS Ringsted og vil selvfølgelig gerne være med til at spille dem op i Håndboldligaen igen. Det bliver også målsætningen, hvis vi skulle rykke ned, understreger Lauritz Reinholdt Legér, der i denne sæson udelukkende har koncentreret sig om håndbold-karrieren.

Efter sommerferien påtænker han at begynde nogle studier i København, men lige nøjagtig i hvilken studieretning, har han ikke lagt sig fast på endnu.

  • Lauritz Reinholdt Legér - her i den røde Sydhavstrøje - har spillet en fin første sæson i TMS Ringsted, men det ender nok alligevel med en nedrykning fra Håndboldligaen til 1. division for det midtsjællandske mandskab. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem