cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøernes Daniel Sørensen kan få en vigtig rolle i kontraspillet i dagens udekamp mod Tønder.
Team Sydhavsøernes Daniel Sørensen kan få en vigtig rolle i kontraspillet i dagens udekamp mod Tønder.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Lige på grænsen i Sønderjylland

Team Sydhavsøerne skal igen på udebanetur - i dag til Tønder
17. oktober 2020 kl. 12:00 Af Thomas Jensen

MARIBO Det er ikke meget, det lokale håndboldpublikum har set til Team Sydhavsøerne i denne sæson. Kun én hjemmekamp er det blevet til indtil videre i sæsonen, da de to andre programsatte er skubbet på grund af corona-mistanker hos modstanderen.

Derfor skal Team Sydhavsøerne igen på langfart i eftermiddag, når turen går til Tønder kun få kilometer fra den sønderjyske grænse til Tyskland.

- Det er da lidt irriterende, at der har været så lang tid mellem kampene, og at vi ikke har haft mulighed for at spille et par hjemmekampe, hvor vi føler os lidt mere komfortable.

- Men det nytter ikke noget at pibe over det, siger træner Ian Marko Fog før mødet med Tønder, hvor målsætningen er klokkeklar.

- Vi tager til Tønder for at få to point.

Annonce

De to klubber plejer som regel at spille nogle tætte og medrivende kampe med det seneste uafgjorte resultat i foråret som et godt eksempel.

Det var den sidste kamp, inden coronaen lukkede alt ned, og den sluttede 23-23.

Siden da har Tønder mistet mange profiler, da pengene ikke er så store i grænselandet, så det er et ungt og mere uprøvet mandskab, som Team Sydhavsøerne skal op imod. Men Ian Marko Fog har en idé om, hvad der venter.

- Det er et nyt og ungt hold, som ikke må få fornemmelsen af, at de kan være med, for så kan de blive farlige. Det så man i Otterup, hvor de vandt, så vi skal sætte os på kampen tidligt og ikke række dem en lillefinger.

- Det er noget af det, vi har arbejdet med i de sidste 14 dage, lyder det fra Ian Marko Fog, der godt tør tage favoritværdigheden, selv om kampen foregår i Tønder.

Annonce

Sønderjyderne trænes af rutinerede Jan Paulsen, men det er stort set også den eneste, der har erfaring fra højeste niveau.

Bærende kræfter som Felix Kasch, Jimmi Elmgaard, Jeppe Jonassen og keeper Christian Trans er fortid i klubben, der forsøger at bygge et nyt hold op.

Midtlollikkerne stiller med det samme mandskab, som slog SUS Nyborg for 14 dage siden dog med den tilføjelse, at unge Gustav Murel tager turen med til det sønderjyske.

Tønder og Team Sydhavsøerne ligger side om side i tabellen med hver fire point, men det sønderjyske mandskab har spillet to kampe mere end Sydhavsøerne, der spiller igen på onsdag i den udsatte kamp mod Ajax i Maribo.

Der fløjtes op i Tønder-Hallen kl. 15:00, og kampen kan følges direkte i Radio Sydhavsøerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

Annonce

ANNONCE