cookie-og-privatlivspolitik
Mikkel Andersen jubler efter sin scoring til 1-0 i sæsonens sidste kamp mod HIK. Nu har den lille højreback forlænget sin aftale med Nykøbing FC for endnu to sæsoner.
Mikkel Andersen jubler efter sin scoring til 1-0 i sæsonens sidste kamp mod HIK. Nu har den lille højreback forlænget sin aftale med Nykøbing FC for endnu to sæsoner.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Lille fighter forlænger med NFC

Højreback har sat sit navnetræk på en ny 2-årig aftale med Nykøbing FC.
15. juni 2021 kl. 19:10 Af Thomas Jensen

NYKØBING Der mangler stadig en del brikker at falde på plads i NFC-truppen.

I hvert fald hvad nye spillere angår, men nu begynder manager og cheftræner Claus Jensen så småt at have styr hvem fra den nuværende trup, der har kontraktudløb med udgangen af denne måned, der skal med op i 1. division.

Først forlængede man med forsvarsspiller Andreas Holm, topscorer Mathias Kristensen, anfører Lars Pleidrup og senest ungtalentet Benjamin Lauridsen.

Nu er turen så kommet til højrebacken Mikkel Andersen, der netop har indgået en ny toårig aftale med Nykøbing FC.

Mikkel Andersen kan se tilbage på to sæsoner i klubben på nuværende tidspunkt efter at han kom til i sommeren 2019 fra Silkeborgs IF's fodboldcollege og klubbens U/19-mandskab.

Annonce

Han har også tidligere optrådt for Næstved i ungdomsårene og bandt sine første fodboldstøvler i Præstø.


Har bidt sig fast

I sin første sæson i NFC debuterede han i sæsonpremieren mod HB Køge i sejren på 3-1, men skulle bruge tid på at vænne sig til 1. division.

I den netop afsluttede sæson i 2. division fik han bidst sig fast på højreback, da Chris Thorsheim tidligt på foråret måtte tage hjem til USA.

I sæsonafslutningen har han også vist sin målfarlighed med scoringer både mod AB og senest mod HIK, hvor han nettede til 1-0 i sejren på 2-0 over den nærmeste konkurrent til oprykningen.

Den lille højreback ser frem til fortsat at være en del af "Bjørnebanden" og spille i 1. division igen.

Annonce

- Jeg føler, at jeg har rykket mig rigtig, rigtig meget over de seneste par sæsoner i Nykøbing FC, og det er selvfølgelig en udvikling, som jeg gerne vil fortsætte, siger han og fortsætter:

- Nykøbing FC er en unik klub med et utroligt sammenhold helt fra spillerne til personalet omkring klubben, så jeg var aldrig i tvivl om, at jeg gerne ville blive, siger Mikkel Andersen, der gerne vil have den korte sommerferie overstået hurtigst muligt.

- Nu glæder jeg mig bare med til at møde ind igen efter ferien, så vi kan tage hul på næste sæson, der bliver en utrolig spændende en af slagsen, siger 21-årige Mikkel Andersen, der ifølge Claus Jensen rykker sig i positivt retning i hver eneste træning, og det har cheftræneren nu belønnet med en kontraktforlængelse.

- Det er enormt glædeligt, at vi nu også har Mikkel i truppen i de kommende to sæsoner.

- Siden Mikkel kom til for to år siden, har han udviklet sig meget både på og udenfor banen, og vi nyder godt af hans store entusiasme og lyst til at træne og lære. Mikkel lægger på næsten fra træning til træning, så jeg er enormt glad for aftalen, siger Claus Jensen.

Annonce

Mikkel Andersen står foreløbigt noteret for 55 kampe i den mørkeblå trøje.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

Annonce

ANNONCE