cookie-og-privatlivspolitik
Frederik Løchte Nielsen er ligesom landsmanden Clara Tausen klar til anden runde ved French Open. Veteranen Løchte slår dog sine folder i herredouble sammen med tysk makker. (Arkivfoto)
Frederik Løchte Nielsen er ligesom landsmanden Clara Tausen klar til anden runde ved French Open. Veteranen Løchte slår dog sine folder i herredouble sammen med tysk makker. (Arkivfoto)
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Sport

Løchte og tysk makker åbner French Open med sejr

Frederik Løchte og Tim Pütz blev brudt en enkelt gang, men vandt ellers rimelig sikkert i to sæt.
29. september 2020 kl. 17:56 Af Ritzau

Annonce

Den danske tennisspiller og Davis Cup-kaptajn Frederik Løchte Nielsen er klar til anden runde af grand slam-turneringen French Open i Paris sammen med sin tyske doublemakker Tim Pütz.

Den erfarne duo måtte ganske vist se sig brudt en enkelt gang i løbet af kampen, men med tre servegennembrud den anden vej tog Løchte og Pütz en forholdsvis sikker sejr på 6-4, 6-4 over et italiensk par.

Den 37-årige dansker og hans fem år yngre makker udnyttede den ro, som deres større erfaring gav i duellen mod 28-årige Stefano Travaglia og Lorenzo Sonego.

Det dansk-tyske par brød modstanderne blankt i kampens første serveparti og satte sikker kurs mod sætsejr med endnu et brud til 5-2.

Italienerne tog straks bruddet tilbage og holdt selv serv. Men efter fire sætbolde i egen serv tog Løchte og makkeren sættet hjem med 6-4.

I andet sæt var det igen tæt på et tidligt brud, men i et maratonparti formåede italienerne at holde serv trods fire breakbolde imod sig undervejs.

Bruddet kom i stedet til 4-3, hvorefter Løchte og Pütz holdt serv to gange og gentog cifrene fra første sæt.

I anden runde venter enten de 11.-seedede australiere John Peers og Michael Venus eller parret med nordmanden Casper Ruud og serberen Miomir Kecmanovic.

Frederik Løchte har en enkelt grand slam-titel på meritlisten, da han i 2012 triumferede i herredouble ved Wimbledon sammen med englænderen Jonathan Marray.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce