cookie-og-privatlivspolitik
Lyngby-spillerne fejrer endnu en sejr på hjemmebane i Superligaen.
Lyngby-spillerne fejrer endnu en sejr på hjemmebane i Superligaen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sport

Lyngby vil forbedre sløj statistik på fremmed græs

Oprykkerne fra Lyngby henter markant flere point hjemme end ude, og det er noget, klubben vil forbedre.
25. august 2019 kl. 15:27 Af /ritzau/

Annonce

Mens Lyngby hidtil har vundet hele tre af fire superligakampe på Lyngby Stadion, ser klubbens statistik på udebane helt anderledes ud.

Nul point og en samlet målscore på 1-7 er facit efter oprykkernes første tre udekampe i Superligaen, og det er noget, klubben vil have forbedret.

- Det er helt sikkert noget, vi godt ved og snakker om. Det er klart, at vi skal have knækket koden og skal til at få nogle point på udebane, siger Lyngbys sportschef, Birger Jørgensen.

Sportschefen har et bud på, hvorfor hjemmekampene hidtil har givet ni af 12 mulige point.

- Jeg tror, at en del af forklaringen er, at visse af vores modstandere måske ikke synes, Lyngby Stadion er verdens fedeste sted at spille.

- Vi kan have lidt forskellige ansigter og kan godt finde på at stille os langt tilbage, så jeg tror ikke, modstanderne glæder sig til at spille her, siger Birger Jørgensen.

Søndag vandt Lyngby 2-0 over Randers på Lyngby Stadion, men Randers-træner Thomas Thomasberg skyder Birger Jørgensens forklaring til jorden.

- Jeg køber ikke den forklaring, for man skal glæde sig til at spille alle kampe, og det gjorde vi også i dag (søndag, red.), slår Thomasberg fast.

- Vi var advaret om, at det er svært at spille her mod en oprykker, og på den baggrund er det skuffende, at vi ikke kom med mere. Undervejs i dag lignede vi et hold, der ikke hang sammen, siger han.

I sejren over Randers bragte Lasse Fosgaard Lyngby i front, og han efterlyser klogskab fra oprykkerne i udekampene.

- Det gælder om at have en lidt anden tilgang til kampene mentalt, i forhold til at man ikke altid behøver at vinde. Vi skal være lidt klogere.

- Det er ikke holdbart i længden ikke at få point på udebane, så det er helt sikkert noget, vi skal forbedre, siger Lyngby-spilleren.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce