Målmaskinen Haaland bomber videre for Dortmund

Erling Braut Haaland scorede igen for Borussia Dortmund, som slog Werder Bremen i Bundesligaen. Foto: Patrik Stollarz/Ritzau Scanpix

Unge Erling Braut Haaland nåede op på 12 mål i 8 kampe for Dortmund, da han scorede i 2-0-sejr lørdag.

Norske Erling Braut Haaland er tilsyneladende helt ustoppelig.

Den norske teenager slog til igen lørdag, da Borussia Dortmund på udebane besejrede Werder Bremen 2-0.

19-årige Erling Braut Haaland modtog efter 66 minutter en aflevering skråt tilbage fra Achraf Hakimi, og lidt uden for det lille felt smaskede Haaland usvigelig sikkert bolden i kassen til 2-0.

Første halvleg bød ikke på mål, men 20-årige Dan-Axel Zagadou bevægede sig med frem efter 52 minutter, da Dortmund fik et hjørnespark. Her stod forsvarsspilleren klar i feltet og flugtede bolden i nettet efterfølgende til 1-0.

Siden vinterskiftet til Dortmund fra Red Bull Salzburg har det norske fænomen dermed scoret i næsten alle kampe for den tyske klub.

Otte kampe har Erling Braut Haaland spillet i alle turneringer for Dortmund, og kun i ligakampen mod Bayer Leverkusen har han holdt igen med målscoringen.

Senest scorede nordmanden to gange, da Dortmund i Champions League slog Paris Saint-Germain 2-1, og i Bundesligaen har han allerede nettet ni gange i seks kampe.

Han har også scoret i en pokalkamp for Dortmund mod Werder, og i alt har han leveret 12 mål i 8 kampe for tyskerne.

Med sejren holdt Dortmund sig til i topstriden, da klubben nåede op på 45 point.

Det lykkedes dog ikke i denne spillerunde at overhale RB Leipzig, der senere lørdag tog en storsejr på 5-0 ude mod Schalke 04.

Yussuf Poulsen startede på bænken, men blev skiftet ind ti minutter inde i anden halvleg, da Leipzig var foran 1-0.

Med sejren har holdet 48 point og er blot et enkelt point efter topholdet Bayern München.

Gladbach var på vej mod en smal 1-0-sejr hjemme over Hoffenheim, der både havde Robert Skov og Jacob Bruun Larsen i startopstillingen.

Sidstnævnte blev skiftet ud med ni minutter igen i kampen, hvor Hoffenheim-keeper Oliver Baumann reddede et straffespark med et kvarter igen.

Siden kom Gladbach på 2-0, men fik scoringen underkendt af VAR, og minsandten om Hoffenheim ikke udlignede i tillægstiden til 1-1, som blev slutresultatet. Dermed har Gladbach 43 point på fjerdepladsen.

Mathias "Zanka" Jørgensen blev skiftet ind med 13 minutter tilbage, da Fortuna Düsseldorf ude slog Freiburg 2-0.

Hertha Berlin fik en ordentlig snitter hjemme, da klubben tabte 0-5 mod FC Köln, som dermed også kom på 26 point.