cookie-og-privatlivspolitik
NFH's Anna Lagerquist kommer i lige så store infights i aften mod Team Esbjerg, som i fredags mod København, hvor dette billede er taget. Til højre er det Emelie Nykvist, der er tvivlsom til opgøret i det vestjyske mod de danske mestre.
Foto: Claus Hansen

Sport

Måske sæsonens sværeste opgave

NFH møder skrækmodstander ovenpå triumfen mod København
04. september 2019 kl. 10:51 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING For bare otte dage siden tabte NFH 22-33 til Team Esbjerg i Super Cup-finalen "hjemme" i Arena Næstved.

I aften mødes de to hold igen. Denne gang i Håndboldligaen på vestjydernes bane Blue Water Dokken, hvor NFH kun har vundet en eneste gang og i foråret blev kørt over 27-42.

Læg dertil at NFH stadig må undvære Angelica Wallén og Mathilde Nielsen. Så hvad pokker har NFH-træner Jakob Larsen at have sin optimisme i, før opgøret mod det man sagtens kan kalde en skrækmodstander?

- Jeg bygger min optimisme på, at vi har trænet en masse ting i vores forsvar som vil gøre vores defensiv bedre. Og så bemærkede jeg, at Estavana Polman gik ud af deres kamp mod Odense i lørdags med en lille knæskade, så jeg forventer ikke, at hun er med, siger Jakob Larsen, der hellere end gerne lægger taktik mod Team Esbjerg uden den store hollandske stjerne.


Polman måske ude

- Hun gør altid ekstremt ondt på os, da hun hele tiden er uforudsigelig i sit spil og giver plads til de andre, så jeg håber med hendes fravær, at vi kan presse dem.

Det har ikke været muligt for Folketidende at høre fra Team Esbjerg-træner Jesper Jensen om Estavana Polman definitivt er ude i aften, men han udtalte i mandags til TV2 Sport efter at Estavana Polman var blevet skannet:

- Nu lader vi der lige gå et par dage for at se, hvordan tingene reagerer. Men ellers har vi en forventning om, at hun snart er tilbage på banen igen.

Det var i tv-kampen mod Odense i lørdags, at Estavana Polman måtte udgå efter et sammenstød med fynboernes Mie Højlund. Esbjerg-lejren frygtede i første omgang det værste, men skanningen har heldigvis fastslået, at der kun var tale om et mindre vrid i knæet.

Team Esbjerg vandt i øvrigt kampen mod storsatsende Odense med 28-25.


Selvtilliden i orden

Så det er et vestjysk mandskab med selvtilliden i orden, men den må NFH også have opbygget en god portion af efter den flotte sejr i fredags mod København, der blev slået 28-26.

- VI går all in så længe, der er en mulighed, men konstaterer vi, at der ikke er noget komme efter, så trækker vi følehornene til os og tænker på de næstfølgende kampe, siger NFH-træneren. der udover Angelica Wallén og Mathilde Nielsen måske også må se bort fra Emelie Nykvist (tidligere Westberg), der har problemer med det ene baglår.

Radio Sydhavsøerne sender direkte fra Blue Water Dokken i Esbjerg, og der er kampstart kl: 18:30 med dommerparret Lars Hansen og Klaus Andersen med fløjterne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce