cookie-og-privatlivspolitik
Mikkel Mac var suveræn i sin lejede racer og vandt alle fire heats ved Super GT-serien på Ring Knutstorp i Sverige.
Mikkel Mac var suveræn i sin lejede racer og vandt alle fire heats ved Super GT-serien på Ring Knutstorp i Sverige.
Foto: Privat

Sport

Mac gav alle baghjul

Med en ny racer viste Mikkel Mac sine evner i Super GT-serien.
27. september 2021 kl. 18:30 Af Torben Mølgaard

KÅGERÖD Efter en sæson fyldt med uheld og uden topplaceringer viste racekøreren Mikkel Mac, Nykøbing, helt andre takter i sjette afdeling af Super GT-serien, der blev afviklet denne weekend på Ring Knutstorp, der ligger i Skåne.

Her overstrålede den 28-årige falstring alle konkurrenter ved at give dem baghjul i samtlige fire heats, som han vandt med overbevisende kørsel.

Grunden til succesen er nem at finde.

Mikkel Mac havde endelig fået overbevist sit team om at skifte bil efter en miserabel sæson, hvor det knap var lykkedes at køre en omgang uden nedbrud af den ene eller anden karakter.

Derfor lejede Nymark Racing en racer fra den jysk baserede Neopixels Motorsport, hvor den havde stået i garage i et par år, efter teamet havde afstået fra at deltage i serien.

Annonce

Det var en god idé med den nye racer, hvor Mikkel Mac trykkede speedeen i bund og viste sig urørlig.

Efter en tredjeplads i første kvalifikation startede Mac som nummer seks i gridden, men det tog kun to omgange at overtage føringen og vinde heatet. Endnu mere overbevisende forløb det andet heat, hvor Mac vandt fra en ottendeplads i gridden.

To sejre i lørdagens løb medførte førstepladser i gridden i begge søndagens heats, som falstringerne vandt uden reelt at blive presset.

- Jeg er utrolig gald for endelig at kunne vise, hvad jeg dur til med den rigtíge racer. Det har været en super-weekend for mig, understreger Mikkel Mac, der endnu ikke ved, om lejen fortsætter til sidste afdling om tre uger.

Andreas Jochimsen, Nr. Alslev, var også med på banen i Skåne, hvor han kørte to heats for sit team. Det blev henholdsvis til en tredje- og fjerdeplads.

Annonce

- Det var det bedste, jeg kunne få ud af bilen, og jeg er okay tilfreds med placeringerne, sagde Andreas Jochimsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE