cookie-og-privatlivspolitik
Jeppe Cieslak, der her møder sin gamle klub Team Sydhavsøerne, har ødelagt sit bageste korsbånd i højre knæ og kommer ikke i kamp for Nordsjælland mere i denne sæson.
Jeppe Cieslak, der her møder sin gamle klub Team Sydhavsøerne, har ødelagt sit bageste korsbånd i højre knæ og kommer ikke i kamp for Nordsjælland mere i denne sæson.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Maribo-dreng alvorligt skadet

Jeppe Cieslak kom galt afsted i en ligakamp for Nordsjælland.
16. november 2021 kl. 18:40 Af Thomas Lærke Jensen

MARIBO Delvist overrevet bageste korsbånd og bruskskade i højre knæ. Det var den nedslående melding, 21-årige Jeppe Cieslak fik efter en undersøgelse og MR-scanning forleden.

Maribo-drengen, der har fået sin håndboldopdragelse i HMH Maribo og Team Sydhavsøerne, men som nu slår sine folder i ligaklubben Nordsjælland, kom galt afsted i en turneringskamp på udebane mod Mors-Thy midt i oktober.

Et fløjvip med kollegaen i den modsatte side Carl-Emil Hounstrup gik galt, da Jeppe Cieslak i luften fik et mindre skub og landede på højre knæ.

- Jeg kunne godt mærke, det gjorde ondt, og da jeg løb tilbage, var det ligesom om, knæet forsvandt under mig. Så jeg måtte gå ud, husker Jeppe Cieslak episoden, der altså betyder et farvel til mere ligahåndbold i denne sæson.

Undersøgelsen viste en skade på det bageste korsbånd, og der hjælper kun genoptræning. Han skal ikke igennem en operation, men han kommer næppe tilbage til håndboldbanen før om et halvt års tid.

Annonce

Sæsonen er nok forbi

- Det er utroligt frustrerende. Jeg har det rigtig skidt og er meget påvirket af det, lyder det fra Jeppe Cieslak, der var kommet rigtig godt i gang med sin første sæson i Håndboldligaen.

Ganske vist har Nordsjælland som oprykker det særdeles svært og ligger sidst i Håndboldligaen med bare to point, men Jeppe Cieslak har vist sig rigtig godt frem og er stadig holdets topscorer med 39 mål til trods for, at han har misset holdets seneste kampe mod Fredericia og TMS Ringsted.

- Jeg synes, jeg har gjort det rigtig godt og vist, at jeg sagtens kan være med på det niveau, siger fløjspilleren, der skiftede som ungdomsspiller i Team Sydhavsøerne til GOG, hvor han gik på Oure Idrætsefterskole. Fra GOG kom han for snart halvandet år siden til Nordsjælland, som han var med til at rykke op i Håndboldligaen i sidste sæson.

Desuden har han spillet 32 ungdomslandskampe og scoret 107 mål.

Han har kontraktudløb med Nordsjælland til sommer, og derfor kommer skaden aldeles ubelejligt.

Annonce

Skidt tidspunkt

- Der har været følere ude, men de har selvfølgelig trukket sig lidt igen. Jeg vil helst fortsætte i Ligaen, da jeg føler, jeg kan være med der, men jeg afviser heller ikke at fortsætte i Nordsjælland, hvis vi skulle rykke ned, siger Jeppe Cieslak, der naturligvis også følges tæt af Team Sydhavsøerne, der dog ikke kunne matche Nordsjællands tilbud, da Jeppe Cieslak skulle væk fra GOG før sidste sæson.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE