cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen (th) sammen med badmintonstjernen Viktor Axelsen.
Foto: Danmarks Radio

Sport

Mark O. Madsen bliver vært på nyt tv-program

OL-sølvvinderen fra Rio de Janeiro besøger seks store danske OL-håb.
01. juli 2020 kl. 08:40 Af Allan Plenborg

Annonce

NYKØBING Mark O. Madsen kaster sig ud i en ny disciplin. De næste seks torsdage toner den tidligere OL-sølvvinder i brydning og ubesejrede MMA-stjerne frem på DR1 som vært i en miniserie med titlen "I Olympisk Praktik".

Sammen med medvært Rikke Hørlykke, tidligere OL-guldvinder i håndbold, besøger Mark O. Madsen seks danske topatleter.

Fælles for alle seks atleter er, at de stod foran at skulle deltage i et nyt OL i Tokyo om nogle få uger. Men det er som bekendt blevet skubbet til næste sommer grundet covid-19.

Derfor rejser Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, rundt i landet og besøger nogle af de største danske OL-håb. Målet er at blive klogere på atleterne og dykke helt ned i deres sportsgrene.

I det første program besøger Mark O. Madsen og Rikke Hørlykke banecykelrytteren Lasse Norman Hansen i Ballerup Super Arena. Lasse Norman Hansen var kun 20 år gammel, da han i 2012 blev allemandseje med en guldmedalje ved OL i London.

Men kan en tidligere håndboldspiller og en forhenværende topbryder lære at køre banecykel som Lasse Norman?

De efterfølgende fem torsdage kommer seerne tæt på badmintonstjernen Viktor Axelsen, 400 meter hækkeløberen Sara Slott Petersen, svømmeren Jeanette Ottesen, den tidligere verdensmester i kajak, René Holten Poulsen fra Maribo Kajakklub, og paraatleten Daniel Wagner Jørgensen.

- Det har været stort, sjovt og inspirerende at besøge seks af vores største OL-atleter, siger Mark O. Madsen, som tre gange har været til OL med sølvmedaljen i Rio de Janeiro for fire år siden som det ultimative højdepunkt i brydekarrieren.

- Hvorfor tv-vært?

- Det kom også helt bag på mig, at jeg fik muligheden.

- Jeg blev ringet op af DR for seks uger siden, hvor de spurgte, om jeg havde lyst til at være medvært.

- Jeg troede, at der blev lavet telefonfis med mig, så jeg ringede tilbage for at forhøre mig - ikke kun én, men to gange. Men den var god nok.

- Siden er det gået stærkt. Vi har været rundt på atleternes hjemmebane, og jeg har prøvet kræfter med alle seks sportsgrene, siger Mark O. Madsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

Annonce