cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen er ubesejret i sine otte MMA-kampe. Senest fik Patrick Nielsen store klø.
Mark O. Madsen er ubesejret i sine otte MMA-kampe. Senest fik Patrick Nielsen store klø.
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Sport

Mark O. Madsen skal mødes med UFC

MMA-stjernen fra Falster skal til møde med det amerikanske forbund UFC i Las Vegas, men han ved ikke, hvad de vil tale med ham om.
18. juli 2019 kl. 11:20 Af Allan Plenborg

Annonce

LAS VEGAS MMA-stjernen Mark O. Madsen er rejst til Las Vegas, hvor der venter ham et spændende arrangement på mandag: Han skal mødes med det amerikanske forbund, UFC (Ultimative Fighting Championship), der er verdens største Mixed Martial Arts organisation.

- Det bliver stort. Mig bekendt inviterer UFC ikke MMA-kæmpere til møde. Men jeg skal altså mødes med dem i deres kæmpestore hovedsæde i Las Vegas, der er langt større end Idrættens Hus i Brøndby, hvor jeg tidligere har bevæget mig rundt, siger Mark O. Madsen.

Han ved ikke, hvad UFC vil tale med ham om.

- Men jeg er spændt. Og jeg glæder mig, fortæller Madsen, der betegner det som et scoop, at han får foretræde for UFC.


Træner med superstjerner

Mark O. Madsen rejste til Las Vegas 1. juli og skal opholde sig i den amerikanske by til 24. juli. Han har taget sin kone Maria, der er hans manager og promotor, samt børnene Magnus og Sophia med.

- De hygger sig ved poolen i 40 graders varme. Imens træner jeg dagligt en eller to gange.

Og det er ingen novicer, han sparrer med. Forleden trænede han med de russiske superstjerner Khabib Nurmagomedov og Islam Makhachev, hvilket var en kæmpe oplevelse for nykøbingenseren.

Udover den daglige træning får den tidligere OL-sølvvinder i brydning også tid til at tale med en række managers og andre højtstående indenfor MMA-sporten. For det handler også om at skabe forbindelser.

Ikke mindst håber Madsen, at det vil lykkes ham at hente topkæmpere til sit nye træningscenter, Olympian Gym, i Maribo, så han også kan få sparring dér.


Ingen danskere på kortet

Lørdag 28. september kommer UFC til Danmark for at arrangere et kæmpe MMA-stævne i Royal Arena i København, hvor over halvdelen af billetterne allerede er solgt. Otte kampe er ifølge Mark O. Madsen på plads.

- Men der er ingen danskere på kortet endnu, siger han.

Og Danmarks højest profilerede MMA-kæmper ved heller ikke, om han eller en anden dansker udtages til det hidtil største MMA-stævne i Danmark.

- Jeg er da begyndt at undre mig over, om der i det hele taget kommer en dansk kæmper i buret i Royal Arena, siger Mark O. Madsen, som ellers har gjort, hvad han har skullet for at overbevise UFC: Han har nu været i MMA-sporten i 16 måneder og er ubesejret i sine otte kampe. Senest fik bokseren Patrick Nielsen store klø.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce