cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen gennemtæver Patrick Nielsen ved det seneste MMA-stævne i K.B. Hallen. Nu venter muligvis endnu større udfordringer på den tidligere topbryder, når han på mandag rejser til Las Vegas.
Mark O. Madsen gennemtæver Patrick Nielsen ved det seneste MMA-stævne i K.B. Hallen. Nu venter muligvis endnu større udfordringer på den tidligere topbryder, når han på mandag rejser til Las Vegas.
Foto: Thomas Sjørup, Scanpix

Sport

Mark O. Madsen slår døren ind til Las Vegas

Rejser med med hele familien tre uger til USA
26. juni 2019 kl. 20:20 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Intet er tilsyneladende uopnåeligt for Mark O. Madsen og hans drømme som MMA-kæmper.

Nu melder det altoverskyggende og mest pengestærke forbund UFC sig på banen og vil se nærmere på Mark O. Madsen.

Allerede på mandag rejser Mark O. Madsen med hele familien til Las Vegas i USA, hvor UFC har sit hovedsæde, men selv vil eller må Mark O. Madsen ikke bekræfte, at han skal mødes med UFC.

- Jeg kan bekræfte, at jeg skal til en række spændende møder i Las Vegas i den kommende uge, mere kan jeg ikke fortælle lige nu, siger MMA-kæmperen fåmælt.

Hvem, der står bag invitationen og betaler flyrejse og ophold i Las Vegas, vil han heller ikke ud med.

- Det kan jeg desværre heller ikke udtale mig om.

Men man gætter næppe meget forkert, hvis møderne handler om Mark O. Madsens indtræden i det lukrative UFC-forbund, som arrangerer et stævne i Royal Arena i København i september, hvor der lige nu næsten er udsolgt.

Mark O. Madsen vil dog gerne indirekte bekræfte, at noget stort er under opsejling.

- Det er helt vildt. Det går godt nok stærkt. Det havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, da vi startede ud med det første MMA-stævne i Nykøbing F. Hallen for 15 måneder siden, siger Mark O. Madsen.

Han er efter sin hurtige sejr over Patrick Nielsen for tre uger siden blevet oversvømmet af henvendelser om stævner, kampe og forespørgsler fra store firmaer, der vil med på MMA-rejsen.

Turen til Las Vegas skal også bruges på værdifuld træning og sparring fortæller han.

- Jeg skal træne i et af verdens bedste MMA-centre, Xtreme Couture, der ejes af den tidligere topstjerne Randy Couture, siger Mark O. Madsen, der kender Randy Couture fra deres fælles fortid som topbrydere.

Hvis Mark O. Madsen skal mødes med topfolkene i UFC, kan tidspunktet næppe være mere velvalgt. Der afholdes nemlig, under familien Madsens ophold i Las Vegas, en kæmpe event International Fight Week, hvor alle de største stjerner i MMA samles.

Efter hjemkomsten fra USA er Mark O. Madsen hjemme på Falster i en uges tid, inden turen går til Singapore, hvor et nyt træningsophold venter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce