cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen (tv) i den traditionelle head-to-head med sin modstander Patrick Nielsen forud for MMA-braget på lørdag i KB-Hallen.

3

Billeder

Mark O. Madsen (tv) i den traditionelle head-to-head med sin modstander Patrick Nielsen forud for MMA-braget på lørdag i KB-Hallen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sport

Mark O. toptunet før MMA-brag på lørdag

VIDEO: Mødte sin modstander Patrick Nielsen på dagens pressemøde.
04. juni 2019 kl. 13:09 Af Thomas Jensen

Annonce

KØBENHAVN, FOLKETIDENDE Det var en stålsat Mark O. Madsen der på et særdeles velbesøgt pressemøde på Blu Radisson-hotellet på Amager, forsikrede at han er fuldstændig klar til at besejre bokseren Patrick Nielsen i MMA-braget på lørdag i KB-Hallen.

- Jeg har alt på spil i forhold til min karriere, og så fit som jeg kan blive, fortalte Mark O. Madsen, der gennemførte godt ti minutters træning i bokseringen i træningscenteret på Blu Radisson hotellet, med sin norske sparringspartner Joachim Tollefsen.

Modstanderen Patrick Nielsen, der kun var et par minutter i ringen med sin træner, har de seneste uger bagt op til opgøret på lørdag med adskillige stikpiller mod Mark O. Madsen, og nykøbing-kæmperen ved godt det er en del af gamet, men alligevel irriterer det ham tydeligt.

- Patrick har ikke overholdt aftaler, der er indgået, og virker bare useriøs. Det forbinder jeg ikke med at være en professionel sportsmand, siger Mark O. Madsen.

Det store spørgsmål er om Patrick Nielsen kan komme ned i den krævede vægtklasse på 75,5 kilo. Men Mark O. Madsen er villig til at gennemføre opgøret, uanset hvad Patrick Nielsen vejer.

- Jeg tager kampen uanset hvad. Der står så meget økonomisk på spil, at jeg ikke kan lade være, understreger Mark O. Madsen.

Patrick Nielsen understregede at han ikke har et vægtproblem.

- Jeg kan sagtens komme ned på 75,5, hvis jeg skal det, siger han og fortsætter.

- Mark har aldrig mødt en ordentlig bokser, og han får sig en kæmpe forskrækkelse, første gang jeg får et punch ind, så er han færdig, lyder det selvsikkert fra Patrick Nielsen.

Det er på lørdag tæt ved midnat at Mark O. Madsen går op i buret i KB-Hallen og møder Patrick Nielsen.

Herunder kan du se et klip fra pressemødet fra TV3 Sport.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

AF: BJARKE ROSENKILDE

Henrik Sass Larsen tilbage… 04. september 2019 kl. 23.40

AF: JOHN WENNERWALD

Hanelefanten lusker væk 01. september 2019 kl. 20.13

Annonce