cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen (øverst) håber snart at genoptage MMA-karrieren i UFC-regi i USA.
Mark O. Madsen (øverst) håber snart at genoptage MMA-karrieren i UFC-regi i USA.
Foto: Claus Bech, Scanpix

Sport

Mark O. venter på grønt lys fra USA

Mark O. Madsen er utålmodig efter at genoptage MMA-karrieren.
23. april 2021 kl. 12:43 Af Torben Mølgaard

NYKØBING Det er efterhånden over et år siden, at Mark O. Madsen senest var i aktion i kampsporten MMA.

Helt præcis 412 dage.

Det var 7. marts i fjor - bare fire dage før den store nedlukning blev effektueret i Danmark - at falstringen i en dramatisk fight, hvor han brækkede kæben, pointbesejrede amerikanske Austin Hubbard i T-Mobile Arena i Las Vegas.

Mark O. Madsens tiende sejr i lige så mange kampe i oktagonen - heraf de to sidste under Ultimate Fighting Championship, UFC, der er verdens største MMA-arrangør.

I mellemtiden har der været stille omkring den forhenværende OL-sølvvinder i brydning, der har haft tankerne rettet mod mere nærværende udfordringer i privatlivet.

Annonce

Sidst på efteråret måtte Mark O. Madsen afbryde en træningslejr i Las Vegas og haste hjem, fordi hustruen Maria blev diagnostiseret med multipel sclerose. En sygdom der ikke kan helbredes, men symptoner og udvikling kan forsinkes med medicinsk behandling.

- Det er Maria begyndt på for et par måneder siden, og det bevæger sig heldigvis i den rigtige retning, fortæller Mark O. Madsen.


Flere strabadser

Men for at det ikke skulle være løgn blev familien på fire - inklusiv børnene Magnus og Sophie - tidligt i det nye år ramt af nye strabadser, idet huset på Østrigsvej viste sig nærmest ubebolig efter en vandskade fremprovokerede skimmelsvamp.

Mens det skal under totalrenovering er familien p.t. genhuset i Kraghave.

- Det har været en hård tid, men vi håber snart at få underskrevet en aftale, så et lokalt byggefirma kan komme i gang at sætte huset i stand fra top til bund, beretter Mark O. Madsen.

Annonce

- Når det er på plads, ser både jeg og familien fremad, og jeg har netop været i kontakt med UFC med henblik på at vende tilbage til USA og genoptage MMA-karrieren, lyder det optimistisk fra Mark O. Madsen.

Han har stadig et navn i det foretagende, idet interessen for et gensyn tilsyneladende er gensidigt.

- Men det kræver, at jeg kan få visum til USA til hele familien, hvilket UFC arbejder på at opfylde, fortæller Mark O. Madsen, der optimalt vil opslå træningslejr i Las Vegas med henblik på at komme på et "fight card" ved et af de store stævner derovre.

- Jeg er ikke i kampform endnu, men i god form, som jeg har forsøgt at holde ved lige ved nogle træningssessioner i København, ligesom jeg har sparret udendørs med Nykøbing-boksere, fortæller Mark O. Madsen.

- Der har været tidspunkter, hvor jeg ikke kunne se, hvordan jeg skulle komme tilbage i MMA, men efter alt, hvad jeg har været igennem det sidste halve år, vil det være en kæmpe-sejr at komme af sted, og det tror jeg på nu, fastslår Mark O. Madsen.

Annonce

Døren til næste MMA-kamp står måske snart åben, og den bliver i givet fald fulgt af et tv-hold fra Danmarks Radio, der er i gang med optagelser til et dokumentar-program om den seje fighter fra Nykøbing F.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE