Martin Braithwaite bliver matchvinder mod Real Madrid

Martin Braithwaite scorede sit første mål for Leganes, da han i det 30. minut fandt vej til nettet mod Real Madrid. Foto: Javier Barbancho/Reuters

Leganes vandt 1-0 hjemme over Real Madrid på mål af Martin Braithwaite, men ryger ud af pokalturneringen.

Den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite scorede onsdag sit første mål, siden han tidligere på måneden blev lejet ud fra Middlesbrough til Madrid-forstadsklubben Leganes.

Målet var det eneste i pokalkampen på hjemmebane mod selveste Real Madrid, men trods 1-0-sejren er glæden nok begrænset hos Braithwaite og co.

Det første opgør mellem holdene havde Real Madrid vundet med 3-0 på eget græs, og derfor er storklubben videre trods onsdagens nederlag.

Der var spillet 30 minutter, da Braithwaite kom på måltavlen og skabte håb om en pokalsensation.

Efter stort klumpspil foran Real Madrid-målet faldt bolden ned for foden af Braithwaite, der prikkede den i et tomt mål.

Få sekunder inden havde Braithwaite et hovedstød på stolpen, hvilket var startskuddet til den hektiske situation, der endte med danskerens scoring.

Målet faldt i hans tredje kamp for sin nye klub.

Real Madrid sparede flere profiler i opgøret, men storklubben var aldrig i fare for at sætte forspringet på tre mål fra den første kamp over styr.

Martin Braithwaite og Leganes skal i resten af sæsonen kun koncentrere sig om Primera Division. Midtvejs i sæsonen ligger holdet nummer 13 med tre point ned til den forkerte side af nedrykningsstregen.