cookie-og-privatlivspolitik
Mathias Thrane (tv) fik sat en smule skik på NFC-mandskabet, da han kom ind efter pausen af opgøret mod FC Roskilde.
Mathias Thrane (tv) fik sat en smule skik på NFC-mandskabet, da han kom ind efter pausen af opgøret mod FC Roskilde.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Mathias Thrane: - Kvalitet at vi kæmper os tilbage

Midtbanen fandt først melodien efter pausen.
26. juni 2020 kl. 18:00 Af Thomas Jensen

Annonce

ROSKILDE, FOLKETIDENDE Efter en skidt første halvleg blev Mathias Thrane sat på banen for at lukke de mange huller, som NFC havde afgivet til FC Roskilde i første halvleg.

Og bedømt på den indsats, som Thrane lagde for dagen, burde indskiftningen måske allerede været kommet i første halvleg, for der var ingen sammenhæng på NFC's midtbane.

Det kom der, da Thrane kom ind, og efter kampen var han trods alt tilfreds med et point.

- Når vi er bagud 0-2 ved pausen, må vi stille os tilfredse med uafgjort 2-2. Det viser trods alt kvalitet, at vi kæmper os tilbage, mente Mathias Thrane, der ikke ville udtale sig om, at det var ham, der var med til at vende billedet.

- Det vil jeg lade andre vurdere. Jeg er bare glad for at komme ind og spille igen, lød det fra Mathias Thrane, der sad over senest mod Næstved på grund af karantæne.

Han håber at være med fra start mod Hvidovre på søndag.

- Men det er op til træneren, understreger han.

Anfører Lars Pleidrup var manden bag det udlignende mål til 2-2 midtvejs i anden halvleg, men bolden var ikke gået i kassen, hvis ikke Nicklas Mouritsen havde rettet bolden af.

- Jeg forsøger at lægge bolden indover og så rammer den ham i ryggen, så det var nok et selvmål, erkendte Lars Pleidrup, der var skuffet over første halvleg.

- Det kan jo ikke hjælpe noget, at der går 45 minutter, før vi vågner op. Første halvleg er lige til glemmebogen, hvor vi var dårlige i tanke og handling, så det skal vi hjem og analysere, så det ikke sker igen, fastslog Lars Pleidrup, der havde håbet på et sejrsmål.

- Vi går efter det, men har brugt mange kræfter på at komme igen, så det bliver desværre kun til en enkel stor chance, sagde Lars Pleidrup, der nu ser frem til kampen mod Hvidovre på søndag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce