Milan stjæler point fra Juventus med sen udligning

Simon Kjær kunne selv gå fra banen, da han blev ramt af en skade i kampen mod Juventus. Foto: Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix

Simon Kjær udgik med en skade, da Juventus og Milan spillede uafgjort efter en sen udligning.

Endelig så det ud til at lykkedes for Juventus. Og så endda mod rivalerne fra AC Milan.

Men det blev ikke til sæsonens første ligasejr for Juventus søndag, selv om den italienske storklub allerede kom foran efter et par minutter hjemme mod mandskabet fra Milano.

Kampen endte 1-1 efter en udligning af Milans Ante Rebic med cirka et kvarter tilbage.

Dermed er Juventus altså stadig uden sejr i Serie A i denne sæson.

Milan derimod har vundet tre ud af fire kampe og har nu ti point på rækkens andenplads. Juventus ligger under nedrykningsstregen på 18.-pladsen med blot to point.

Simon Kjær startede som vanligt inde for Milan, men den danske landsholdsanfører måtte lade sig udskifte cirka ti minutter før pausen, med hvad der umiddelbart lignede en muskelskade.

Det var Álvaro Morata, der kort inde i kampens sendte Juventus i front på en hurtig omstilling efter et Milan-hjørnespark.

Paulo Dybala sendte Morata afsted på en friløber, og spanieren vippede køligt bolden over Milan-keeper Mike Maignan og i mål.

Den hurtige scoring blev første halvlegs eneste. Efter pausen tog Milan teten, men der skulle gå noget tid, før der var afkast.

Først med et kvarter tilbage blev der udlignet, da Ante Rebic headede et hjørnespark i mål til 1-1.

I kampens slutfase var Milan tæt på helt at spolere Juventus' aften, men det lykkedes altså hjemmeholdet at holde fast i det ene point.