cookie-og-privatlivspolitik
Det er Thibaud Larchet til højre som Mark O. Madsen skal op i mod i sin syvende professionelle MMA-kamp den 9. marts i KB-Hallen.
Det er Thibaud Larchet til højre som Mark O. Madsen skal op i mod i sin syvende professionelle MMA-kamp den 9. marts i KB-Hallen.
Foto: Claus Hansen

Sport

Møder udødelig franskmand

Op til kommende stævnet har Mark. O. Madsen fået stillet optimale træningsbetingelser til rådighed, så han kan træne tæt på hjemmet i Nykøbing.
05. februar 2019 kl. 06:40 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO På et særdeles velbesøgt pressemøde lørdag i Maribo kunne MMA-kæmperen Mark O. Madsen afsløre sin næste modstander, han skal op i mod lørdag 9. marts ved det store Cage Warrior-stævne i KB-Hallen på Frederiksberg.

På plakaten står franskmanden Thibaud "Never die" Larchet, og det er væsentlig opgradering i styrkeforholdet i forhold til Mark O. Madsens hidtige modstandere i det ottekantede bur.

Mark O. Madsens seneste modstander, Matthew Bonner, var nummer 102 på den regionale rangliste, mens den 26-årige Thibaud Larchet er nummer 12 på selvsamme rangliste.


Stor opgave

- Jeg glæder mig helt vildt, men jeg har sommerfugle i maven over den kommende opgave, siger Mark O. Madsen og fortsætter:

- Det er klart den bedste modstander, jeg har stået over for, men jeg går op i buret for at vinde. Det skal jeg, og det gør jeg.

Men franskmanden sætter heller ikke sit lys under en skæppe.

- Jeg kommer til at stoppe Marks vinderstime. Jeg vil vise, at det er for sent for ham at skifte til MMA, udtaler Thibaud Larchet i en pressemeddelelse.

Den franske kæmper kommer til København med en rekordliste på 12 sejre, fire nederlag og en enkelt uafgjort, mens Mark O. Madsen har vundet sine seks hidtidige kampe.


Nye træningsforhold

Op til stævnet har Mark. O. Madsen fået stillet optimale træningsbetingelser til rådighed, så han kan træne tæt på hjemmet i Nykøbing.

Vikarspecialisten har stillet lokaler til rådighed i Maribo, hvor der som det eneste træningsted i Danmark er investeret i et ottekantet bur, som har de internationale mål, som en MMA-kamp skal kæmpes i. En udskrivning på hele 330.000 kroner, som Vikarspecialisten har finansieret sammen med en masse andet styrketrænings- og øvrigt træningsudstyr, som gør Mark O. Madsens forberedelser helt optimale.

- Det betyder uendeligt meget for mig, at jeg ikke skal drage land og rige rundt for at træne og overnatte på hoteller rundt omkring. At jeg nu kan træne så tæt på min familie betyder en helt anden ro og nemmere dagligdag, og det kan kun gøre mine præstationer endnu bedre, forudser Mark O. Madsen, der også har fået en aftale i stand med tøjfirmaet Craft, der skal levere dragten, han skal kæmpe i.


Største stævne i Danmark

Det er ikke kun Mark O. Madsen, der er på plakaten ved det store stævne i KB-Hallen 9. marts.

Flere danske kæmpere som Søren Bak og Nicolas Dalby har VM-kampe på programmet til det stort anlagte internationale stævne, der bliver vist for intet mindre end 150 millioner seere verden over. Og i skrivende stund er der næsten udsolgt i KB-Hallen, hvor der til lejligheden er plads til cirka 2.500 tilskuere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce