cookie-og-privatlivspolitik
Vil man opleve Søren Christensen og de øvrige NFC-spillere i pokalkampen mod OB, skal man næppe vente længe med at købe billet.
Vil man opleve Søren Christensen og de øvrige NFC-spillere i pokalkampen mod OB, skal man næppe vente længe med at købe billet.
Foto: Anders Knudsen

Sport

NFC åbner billetsalg i aften

Nykøbing FC oplever kæmpestor interesse for pokalkampen mod OB.
18. november 2020 kl. 15:45 Af Allan Plenborg

NYKØBING For en uge siden tog Nykøbing FC en stor skalp ved at besejre Esbjergs 1. divisionsmandskab i pokalturneringen.

1-0-sejren sendte NFC i ottendedelsfinalen, hvor OB's Superligahold venter onsdag 9. december klokken 16:30 i CM Arena i Nykøbing.

NFC begynder billetsalget til årets sidste kamp i aften klokken 18. Billetter kan kun købes på nfc.eventii.dk.

En voksenbillet koster 125 kroner, en ungdomsbillet, som gælder børn og unge mellem 6 og 18 år, skal der betales et halvt hundrede kroner for, mens børn under seks år samt sæson- og årskortholdere kommer gratis ind.

Men der er ikke mange billetter til salg grundet corona-restriktionerne, så man skal næppe vente længe med at sikre en billet.

Annonce

- Vi oplever kæmpestor interesse for kampen, og vi fornemmer helt sikkert pokaleufori på Lolland-Falster. Vi regner med, at der kommer godt gang i salget allerede i aften, så jeg vil opfordre folk til at sikre sig deres billet hurtigst muligt, siger Frederik Scheuermann, kommunikationschef i NFC.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE