cookie-og-privatlivspolitik
NFC-cheftræner Claus Jensen (th) byder sin nye spiller Valon Ljuti velkommen i klubben.
NFC-cheftræner Claus Jensen (th) byder sin nye spiller Valon Ljuti velkommen i klubben.
Foto: Anders Knudsen

Sport

NFC henter rutineret midtbanespiller til truppen

Valon Ljuti har tegnet et-årig kontrakt med "bjørnebanden".
22. juli 2021 kl. 21:24 Af Torben Mølgaard

NYKØBING Der er forstærkning på vej til Nykøbing FC's midtbane.

Torsdag skrev falstringerne kontrakt med den 30-årige Valon Ljuti, der senest optrådte for HB Køge, hvor hans et-årige aftale udløb med udgangen af sidste sæson.

Nykøbing FC har ligeledes lavet en kort et-årig kontrakt med den rutinerede midtbanespiller, der som senior har spillet i seks forskellige klubber primært i hovedstadsområdet.

- Efter vi har taget afsked med Søren Christensen, har det været mit ønske at få tilført en spiller på midtbanen, fordi vi ved, der venter en lang og hård sæson, hvor vi får brug for alle ressourcer i truppen, siger NFC's cheftræner Claus Jensen.

- Vi er foreløbig gået styrket ud af transfervinduet, uden jeg dermed siger, at det definitivt er lukket for os, tilføjer han.

Annonce

Valon Ljuti begyndte karrieren i barndomsklubben B.93, hvor han spillede to sæsoner, inden han rykkede til Brønshøj og spillede to år hos "hvepsene".

Derfra gik turen videre til Lyngby i en enkelt sæson, før FC Roskilde kaldte på den centrale midtbanespiller. Det blev til tre sæsoner i domkirkebyen, inden et skifte til Fremad Amager.

Her spillede Valon Ljuti i to sæsoner, inden han flyttede til HB Køge, hvor han i sidste sæson spillede 29 af 32 kampe for østsjællænderne i 1. division.

- Jeg har mødt Nykøbing FC med mange forskellige hold, og det har altid været nogle hårde kampe, hvor klubbens måde at spille fodbold på har været fantastisk, siger Valon Ljuti.

- Det passer perfekt til mig, at klubben så gerne vil spillefodbold, presse højt og styre kampene. Det glæder jeg mig virkelig til nu at kunne være en del af, siger den nye NFC-spiller.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

Annonce

ANNONCE