NFC i pinlig ydmygelse på Amager

Spillet helt ud af Sundby Idrætspark i første halvleg.

KØBENHAVN, FOLKETIDENDE Det ligner forlis for Nykøbing FC, der gik ned med mus og mænd i udekampen mod Fremad Amager og tabte 4-0.

Allerede i første minut scorede Fremad Amager da Jacob Egeris og keeper Sebastian Olsen ikke fik bolden væk, og så kom Felix Winther til og scorede sikkert.

NFC forsøgte at arbejde sig tilbage i kampen, men var rystende usikre bagude, og efter en halv time snød Kristoffer Munksgaard offsidefælden og øgede til 2-0.

Otte minutter senere løb Emmanuel Tokú fra NFC-forsvaret og så stod der 3-0 på måltavlen.

Fortrædelighederne var langt fra forbi, for Lukas Engel headede et hjørnespark ind til 4-0 lige inden pausen.

Et totalt groggy NFC-mandskab blev nærmest talt ud til pausen, og cheftræner Claus Jensen reagerede ved at skifte tre mand i pausen.

Det hjalp udelukkende på sagerne fordi Fremad Amager trak i håndbremsen, og ikke ville mere i opgøret, mens NFC ikke formåede at skabe det helt store.

Men første halvleg må give dybe panderykker hos cheftræner Claus Jensen, der måtte se sit mandskab blive totalt udspillet.

Nederlaget kommer ovenpå en stribe kampe mod bundhold, hvor man har hentet fem point, men nu venter top og midterhold, og leveres der som i aften rykker NFC ud af 1. division.

Læs mere i Folketidende torsdag.

• Målene haglede ind i første halvleg. Her er det scoringen til 4-0. Foto: Martin Timm

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt