cookie-og-privatlivspolitik
Mathias Kristensen (9) var skarp i lørdags mod AB Tårnby, hvor han scorede to gange. Han starter sandsynligvis inde i dagens hjemmekamp mod Brønshøj.
Mathias Kristensen (9) var skarp i lørdags mod AB Tårnby, hvor han scorede to gange. Han starter sandsynligvis inde i dagens hjemmekamp mod Brønshøj.
Foto: Ingrid Riis

Sport

NFC skal forværre hvepse-krise

"Bjørnebanden" skal bygge videre på den gode pointmæssige start i 2. division.
26. september 2020 kl. 12:00 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Kun én sejr i fire kampe er facit for dagens Nykøbing FC-modstander fra Brønshøj.

Hvepsene, som de populært kaldes, har ikke fået den start, de havde håbet på i 2. division, og i dag er det så Nykøbing FC, som skal gøre livet surt for Brønshøj, der trænes af den tidligere Superliga-spiller Michael Madsen.

Han har op til denne sæson hentet flere spillere med erfaring fra højere niveau, men indtil videre har det altså ikke båret frugt med spillere som Mads Gabel, der i sidste sæson var anfører i Fremad Amager, og Hvidovre-spillerne Emil Vatani og Alexander Lazarevic.

Senest tabte Brønshøj til FA 2000 med 1-3, mens NFC vandt med samme cifre i AB Tårnby og konsoliderede førstepladsen i 2. division.


Stærk modstander

- Det lægger jeg ikke så meget i. Det er stadig en rigtig stærk modstander, hvor vi skal spille op til vores absolut bedste for at vinde, understreger NFC-manager Claus Jensen.

Han har som sædvanlig haft sin assistenttræner og analytiker Jan Jacobsen til at kortlægge modstanderen.

- De har en aggressiv stil, hvor de hele tiden bliver opildnet fra bænken af Michael Madsen, og det skal vi være parate til at matche. Spillestilsmæssigt ligner de det, vi mødte i lørdags mod AB Tårnby, men Brønshøj er bare bedre til det, siger Claus Jensen, der fortæller, at københavnerne godt kan lide at stå defensivt og så slå nogle lange bolden til blandt andre angriberen Alexander Lazarevic.

Mathias Kristensen lavede to mål senest mod AB Tårnby, hvor han startede på bænken, men om han starter inde denne gang er ifølge Claus Jensen uvist. Cheftræneren holder som altid kortene tæt til kroppen, selv om man næppe sætter en mand på bænken, der har scoret to gange i den seneste kamp.

- Det må vi se, smiler cheftræneren, der har måttet undvære førstekeeper Jannich Storch til et par af ugens træninger, da han har knæproblemer.

- Jeg tror, jeg når det, siger keeperen, underforstået at han bliver klar til i eftermiddag.

Spillerne har for lidt over en uge siden sagt velkommen tilbage til den fysiske træner Thomas Christensen, der senest var tilknyttet under den forhåndværende cheftræner Jens Olsen, mens han i den forgange sæson var tilknyttet Næstved.

Nu er han tilbage i NFC.


Comeback til fysisk træner

- Det er dejligt, at vi har fået Thomas tilbage i folden. Han kan virkelig få spillerne til at arbejde, og han har også målrettet arbejdet med de spillere, som er på vej tilbage efter skader, understreger Claus Jensen.

Thomas Christensen skal udover førsteholdet også sørge for, at U/19- og U/17-holdene er i god fysisk form.

Nykøbing FC møder Brønshøj i eftermiddag kl. 15:00 i CM Arena.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce