cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis

Sport

NFC-triumf har kæmpe PR-værdi for Lolland-Falster

Erhvervsorganisationen Business Lolland-Falsters direktør er ikke i tvivl om, at NFCs sejr over FCK også har betydning udenfor fodboldbanen.
24. september 2021 kl. 06:01 Af Jakob Poulsen

Som så mange andre er også erhvervsorganisationen Business Lolland-Falsters administrerende direktør Mikkel Wesselhoff imponeret over fodboldklubben Nykøbing FCs sejr over superligaholdet FC København i Sydbank Pokalen onsdag aften.

- For det første var det en utrolig flot præstation rent sportsligt og en bekræftelse i, hvad det er, en pokalturnering kan - at de små kan være med og drille de store.

- Samtidig var det også en kæmpe oplevelse at mærke stemningen på stadion. Og det, at vi som lokalområde kan samles om vores aktiviteter -uanset om det er fodbold, håndbold, frugtfestival eller andre kulturelle begivenheder - viser et stærkt lokalt sammenhold, siger Mikkel Wesselhoff.

Kampen blev sendt direkte i tv på DR2, og det har også stor betydning, påpeger Business Lolland-Falster-direktøren:

- Der er ingen tvivl om, at det, at kampen blev vist på landdækkende tv, har en kæmpemæssig pr-værdi for landsdelen, som ikke kan betales for penge. Og vi er i Business Lolland-Falster utroligt stolte over, at vi både har fodboldhold, håndboldhold og kulturarrangementer, som rækker længere ud end vores egen landsdel.

Annonce

- Det fortæller noget om, hvad vi kan hernede, og det er med til at understøtte den positive fortælling og rejse, som Lolland-Falster er på - det er et område, hvor der sker noget.
- Det var en god dag for Lolland-Falster, mener Mikkel Wesselhoff.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE