cookie-og-privatlivspolitik
Nykøbing FC´s talenter skal fremover træne med Sjællandsserieholdet. Arkivfoto
Foto: Ingrid Riis

Sport

NFC vil op i Danmarksserien

"Bjørnebanden" satser offensivt på talenthold.
20. februar 2020 kl. 18:00 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Nykøbing FC har mistet mere end en håndfuld spillere fra deres Sjællandsseriehold hen over vinteren. Men alligevel kigger klubben langsigtet og melder offensivt ud med andetholdet.

På sigt skal holdet op i Danmarksserien.

Derfor har man valgt øjeblikkeligt at slå Sjællandsserie-truppen og U/19-truppen sammen til træning og lave, hvad man kalder en U/23-trup - krydret med et par særdeles erfarne spillere i Mathias Olsen og Jesper Münsberg.

- Med oprettelsen af en U/23-trup er vi sikret et utrolig stærkt træningsmiljø, der skal klargøre de dygtigste af vores lokale talenter til at blive en del af vores divisionstrup.

- Vi har en yderst talentfuldt U/19-trup og en dedikeret Sjællandsserietrup, og de får nu glæde af hinanden, ligesom vi også som klub får glæde af en stor gruppe spillere, der bliver stimuleret og skærpet yderligere i den daglige træning, siger teknisk chef i Nykøbing FC, Jan Michaelsen, om det nye tiltag, og fortsætter:


Stærkt træningsmiljø

- I NFC vil vi have vores nuværende Sjællandsseriehold i Danmarksserien, og dette tiltag skal blandt andet være med til at realisere den ambition gennem et stærkt træningsmiljø.

- Derudover forventer vi, at tiltaget vil sikre, at endnu flere kommer gennem ungdomssystemet og bliver klar til divisionsfodbold, fortæller Jan Michaelsen.

U/23-truppen får et rutineret og veluddannet trænerteam omkring sig.

Thomas Slosarich, der har den højeste træneruddannelse i Danmark, og Head of Coaching i NFC, Lars Dahlstrøm, vil stå for ansvaret for træningsplanlægning i tæt samarbejde med Sjællandsserie-cheftræner, Jesper Edvardsen.

Yderligere trænere omkring U/23-truppen vil være Kim Olsen, Mathias Olsen, Thomas Daugaard og Lasse Frederiksen, der alle fortsætter i deres nuværende respektive roller.

Manager Claus Jensen glæder sig også over den nye konstellation.

- Vi har en trup med unge ambitiøse spillere, der har en enorm træningsiver krydret med klublegender i form af Jesper Münsberg og Mathias Olsen, der har ambitioner om at give noget tilbage. De kan sammen med trænerteamet guide de unge og med deres vindermentalitet løfte niveauet markant i forhold til tidligere, mener Claus Jensen.

Sjællandsserieholdet ligger før forårsæsonen nummer syv i rækken med 14 point op til oprykning, så umiddelbart ser missionen først ud til at lykkedes om tidligst halvandet år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hjernevask, medierne,… 31. marts 2020 kl. 23.30

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

Annonce