cookie-og-privatlivspolitik
NFH's svenske stregspiller Anna Lagerquist flyver lavt igen når København Håndbold kommer på besøg sidst i august til sæsonpremieren i kvindernes Håndboldliga.
NFH's svenske stregspiller Anna Lagerquist flyver lavt igen når København Håndbold kommer på besøg sidst i august til sæsonpremieren i kvindernes Håndboldliga.
Foto: Anders Knudsen

Sport

NFH begynder med lokalbrag

København Håndbold kommer til Nykøbing i sæsonpremieren.
18. juni 2019 kl. 10:30 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Sæsonen i kvindernes Håndboldliga begynder med brask og bram for NFH, når den indledes i slutningen af august.

Dansk Håndbold Forbund, DHF, har netop offentliggjort det, de kalder en arbejdsturneringsplan for den kommende sæson, og ifølge den lægger NFH ud på hjemmebane mod København Håndbold.

Kampen er fastlagt til lørdag 31. august, men kan flyttes en dag eller to, da NFH tirsdag 27. august spiller Super Cup-finale i Arena Næstved mod Team Esbjerg.

Og inden da skal NFH også have afviklet udekampen i Santander Cup mod EH Aalborg.

Første kamp i Håndboldligaen bliver dermed et lokalbrag mod København, som har skiftet godt og grundigt ud i truppen, og også neddroslet ambitionerne en smule.


København uden profiler

Profilerne Jenny Alm, Kelly Dulfer og senest målvogter Emely Sando er væk. Til gengæld har man hentet en række unge og mere uprøvede udenlandske spillere ind samtidig med at playmaker Mia Rej er tilbage igen ovenpå en korsbåndsskade.

I det hele taget er det langt fra nogen nem start NFH får på turneringen.

Efter hjemmekampen mod København venter en svær udekamp mod de nykårede danske mestre Team Esbjerg i Blue Water Dokken, inden Viborg kommer på besøg i Power Arena i Nykøbing i kamp tre.

Derefter står den på en udekamp mod Niels Aagesens Randers-mandskab og Ajax.

Oktober bliver en hidsig måned med hele seks programsatte kampe med opgøret på hjemmebane mod Odense HC som det mest interessante onsdag 23. oktober.


Hagman vender hjem

Odense HC har oprustet gevaldigt efter en kikset sæson. Fynboerne har hentet den hollandske stjerespiller Nycke Groot samt tidligere NFH'er og danske mester Nathalie Hagman, der dermed vender tilbage til sin gamle hjemmebane.

Opgøret er allerede fastlagt med spilletidspunkt klokken 20:30, så noget kunne tyde på, at det allerede er udvalgt som en tv-kamp.

Sidste runde i første turneringshalvdel inden VM-pausen spilles den 13. november på udebane mod EH Aalborg.

Efter nytår starter turneringen op igen den 4. januar med returopgøret mod København Håndbold og grundspillet slutter den 8. april hjemme mod EH Aalborg.

Kamprækkefølgen ligger fast og kan ses på DHF's hjemmeside, men der kan vanen tro ske ændringer i datoerne, når TV2 og TV2 Sport har fundet ud af hvilke kampe de ønsker at transmittere fra, ligesom klubbernes europæiske kampe og deriblandt NFH's deltagelse i EHF-Cuppen også kan resulterer i kampflytninger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Moderne befolkningsopdragelse 21. oktober 2019 kl. 12.46

AF: BJARKE ROSENKILDE

Når Gud er død. 21. oktober 2019 kl. 02.13

AF: JOHN WENNERWALD

Velfærd i kommunerne 20. oktober 2019 kl. 21.26

AF: BJARKE ROSENKILDE

Borgerens stat 19. oktober 2019 kl. 13.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Lokalpolitik 18. oktober 2019 kl. 11.15

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

Annonce