NFH blev kørt over

Team Esbjerg udraderede falstringerne med cifrene 42-27.

ESBJERG NFH fik læstelige klø lørdag eftermiddag, da falstringerne var på besøg i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Hjemmeholdet Team Esbjerg vandt med de overbevisende cifre 42-27 efter 20-11 ved pausen.

NFH fulgte godt med og førte 7-6 efter et kvarter, og der var stadig spænding fem minutter senere ved 12-10 til Esbjerg. men så begik gæsterne en række tekniske fejl, mens vestjyderne bragede løs bag Cecilie Greve, der knap havde en redning.

Det blev ikke meget bedre set med NFH-briller efter pausen, hvor Esbjerg scorede på stort set hvert eneste angreb og i løbet af ti minutter havde øget til 28-15.

Gæsterne forsøgte med at spille syv mod seks, men det havde ikke stor effekt. Esbjerg scorede mange gange i et tomt net - efter endnu en teknisk fejl fra NFH.

42-27 er naturligvis sæsonens største nederlag, men dog ikke rekordstort for de gulblusede i Håndboldligaen. Det ligger godt fire år tilbage, da Tvis-Holstebro vandt 37-20!

I tabellen overhaler Team Esbjerg NFH, der nu ligger nummer tre og trues af København og Herning-Ikast i kampen om en top-4 placering.

Læs mere om kampen i Esbjerg i Folketidende mandag.