cookie-og-privatlivspolitik
Angelica Wallén og Louise Burgaard under Champions League kampen i Arena Næstved mellem Nykøbing Falster Håndbold og FC Midtjylland, søndag den 11. februar 2018.. (Foto: Claus Bech/Scanpix 2018)
NFH skal i aften standse FC Midtjyllands farlige skytte Louise Burgaard. Her er det Angelica Wallén, der tager alle midler i brug fra weekendens Champions League-opgør.
Foto: Claus Bech

Sport

NFH er ved 28 kilometer-mærket

Håndboldkvinderne fortsætter maratonprogram – i aften igen mod FC Midtjylland
14. februar 2018 kl. 13:33 Af Jens-Christian Borre

Annonce

Det er hårdt at gabe over to turneringer på én gang.

Det kan NFH’s håndboldkvinder nikke ja til. Ved siden af den hjemlige turnering kæmper falstringerne også i et puljespil i Champions League om at nå kvartfinalen. Det betyder to kampe om ugen, Champions League i weekenden og HTH GO Ligaen på hverdage.

Når aftenens ligakamp mod rækkens toer, FC Midtjylland, er overstået, har NFH spillet syv kampe på 21 dage. Et program, der naturligvis tærer på kræfterne, såvel fysisk som mentalt, men NFH-træner Jakob Larsen synger ingen klagesang.

- Det er hårdt som et maraton, men vi elsker at løbe maraton. Vi befinder os omkring de 28 kilometer, og vi er tæt på at ramme muren, så det er nu, at hjertet og hjernen skal arbejde sammen om at nå i mål, siger Jakob Larsen.

FC Midtjylland har ingen fordel af friske ben. De gennemgår nøjagtigt samme program. Midtjyderne spiller også Champions League, de er i samme gruppe som NFH, og det var i søndags, at de to hold spillede uafgjort i Arena Næstved. Som cifrene 21-21 antyder, var det en forsvarskamp.

- Jeg forventer nogenlunde samme kamp. Det er begrænset, hvor meget vi kan overraske hinanden, siger Jakob Larsen.

NFH-FCM vises direkte fra kl. 20.30 på TV 2 Sport. Radio SydhavsØernes reporter, Thomas Jensen, tænder også for mikrofonen i Power Arena.

Læs mere om Jakob Larsens forventninger til aftenens kamp i onsdagens udgave af Folketidende.

Klik her for at læse Folketidende på PC
Klik her for at læse via en mobil enhedKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HELENE WIINGAARD

Sikke et spild... 21. februar 2019 kl. 13.50

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

Annonce