cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming K. Karlsen, arkivfoto

Sport

NFH får dansk modstand i europæisk kvartfinale

Det lokale håndboldflagskib på kvindesiden skal møde Viborg HK i EHF Cuppens kvartfinale.
12. februar 2019 kl. 11:16 Af Jakob Poulsen

Annonce

NFH skal møde Viborg HK i kvartfinalen i den europæiske EHF Cup i kvindehåndbold. Det afgjorde lodtrækningen tirsdag formiddag.

Det var på forhånd afgjort, at NFH, fordi holdet sluttede som nummer to i sin pulje, skulle møde vinderen af en af de andre puljer, som var danske Viborg og Team Esbjerg og Siofok fra Ungarn.

Det var også afgjort på forhånd, at NFH får hjemmebane i den første kamp, mens den afgørende returkamp dermed skal spilles i Viborg weekenden efter.

Den første kvartfinale spilles i Arena Næstved søndag den 3. marts klokken 16, da hallen i Nykøbing ikke længere er godkendt til europæiske kampe.

I forbindelse med lodtrækningen til kvartfinalerne blev der også trukket lod til semifinalerne, og det betyder, at det allerede nu ligger fast, at NFH skal møde vinderen af kvartfinalen mellem Siofok og Storhammer - og det ser ud til, at NFH får hjemmebane i den sidste og afgørende semifinale - hvis altså holdet går videre fra kvartfinalerne.

Tirsdagens lodtrækning magede det således, at de øvrige kvartfinaler hedder Siofok (Ungarn) mod Storhammar (Norge), Podravka (Kroatien mod Herning-Ikast (Danmark) og Team Esbjerg (Danmark) mod Kuban fra Rusland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce