cookie-og-privatlivspolitik
Kristina "Mulle" Kristiansen og NFH faldt i den sidste kamp i hovedrunden og kommer ikke i Champions League-kvartfinalen.
Foto: Ernst Van Norde, Scanpix

Sport

NFH færdig i Champions League

Det danske mesterhold tabte den afgørende danske duel om den sidste plads i Champions League-kvartfinalerne til FC Midtjylland, der i egen hule vandt 24-20 efter 10-9 ved pausen.
10. marts 2018 kl. 21:22 Af Torben Mølgaard

Annonce

Champions League-eventyret er slut for NFH, der faldt på den sidste hurdle i hovedrunden. FC Midtjylland var for skrappe i slutfasen, hvor midtjyderne især havde flere strenge at spille på i offensiven.

Begge hold indledte nervøst og fulgtes ad til 6-6, inden NFH fik en scoringskrise på næsten ti minutter, hvor midtjyderne bragte sig foran med fire mål. Men på en god slutspurt fik gæsterne reduceret til pausestillingen 10-9.

NFH hang på med det yderste af neglene i anden halvleg, men fra stillingen 15-14 knap midtvejs trak værterne afgørende fra og førte i slutfasen med meste af tiden med tre-fire mål.

Johanna Westberg blev NFH-topscorer med otte mål.

NFH takker af i den fornemste europæiske klubturnering og kan nu koncentrere sig om de kommende kampe i DM-slutspillet, hvor der måske venter en revanchekamp mod FC Midtjylland.

Læs mere om Champions League-opgøret i Folketidendes sportstillæg mandag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringen giver ingen julegaver 16. december 2018 kl. 22.26

AF: CONNI NIS-HANSEN

Snigmord på offentlig… 16. december 2018 kl. 12.07

AF: ANDREAS ELLEBY

Lolland bank ingen selv indsigt 14. december 2018 kl. 06.06

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Afviste kriminelle… 08. december 2018 kl. 18.32

Annonce