cookie-og-privatlivspolitik
Kristina "Mulle" Kristiansen har kontraktudløb med NFH efter denne sæson, men der er gensidig interesse for at forlænge samarbejdet.
Kristina "Mulle" Kristiansen har kontraktudløb med NFH efter denne sæson, men der er gensidig interesse for at forlænge samarbejdet.
Foto: Ingrid Riis

Sport

NFH forlænger gerne med Mulle

Playmakeren har kontraktudløb efter denne sæson.
13. oktober 2021 kl. 18:00 Af Thomas Jensen

NYKØBING NFH kan måske se frem til store udskiftninger i spillertruppen efter denne håndboldsæson.

Hele ni spillere har kontraktudløb 30. juni 2022, og den sportslige ledelse med formand Ib. V. Pedersen og cheftræner Jakob Larsen i spidsen er så småt begyndt at kigge på kabalen frem mod næste sæson.

Helt centralt i puslespillet står playmaker og anfører Kristina "Mulle" Kristiansen, der er en af de ni spillere, der potentielt kan være fortid i NFH efter denne sæson. Hun blev hentet helt tilbage i 2015 af den daværende cheftræner Niels Aagesen.

Men står det til Ib V. Pedersen, så skal "Mulle" fortsætte i NFH.

- Vi vil meget gerne beholde "Mulle", og det håber og tror jeg også, at der er en god mulighed for. Vi har i hvert fald meddelt hendes agent, at vi er interesseret, og hun har da også selv givet udtryk for på direkte tv, at hun gerne vil fortsætte i NFH, siger Ib V. Pedersen og henviser til et interview Kristina "Mulle" Kristiansen gav til TV2 Sport før udekampen mod Herning-Ikast for tre uger siden.

Annonce

Efter coronakrisen kigger NFH ind i en lidt anden økonomisk virkelighed, end da Kristina "Mulle" Kristiansen sidst forlængede sin aftale i 2018, men hun er villig til at slække på de økonomiske krav.

- Ja, selvfølgelig vil jeg det. Jeg vil gerne have, at det kan køre rundt, fordi jeg lever af håndbolden. Men hvis jeg skal gå ned i løn, er det sådan, det skal være. Jeg vil rigtig gerne blive i Nykøbing og håber, at vi finder en eller anden måde, at det kan løses på, siger hun til TV 2 Sport.


Vigtigt brand

Forlængelsen med den lille playmaker har absolut topprioritet hos Ib V. Pedersen.

- Både på og udenfor banen er "Mulle" ekstremt vigtig. Hun er et meget vigtigt brand for klubben udadtil, understreger formanden, der håber, at en aftale falder på plads inden for ganske kort tid.

- Når kontrakten med "Mulle" er på plads, går vi i gang med de næste, vi gerne vil forlænge med, fortæller Ib. V. Pedersen, der dog ikke vil sætte navne på hvem, der er de næste, der bliver kaldt til forhandlingsbordet.

Annonce

De øvrige med kontraktudløb er Johanna Forsberg, Celine Lundbye Kristiansen, Emilie Steffensen, Sofie Flader, Nikita van der Vliet, Johanna Westberg, Cecilie Greve og Sofie Alnor.

Sidstnævnte har været skadet det seneste år, mens Johanna Westberg og Cecilie Greve kun forlængede med et enkelt år i foråret.

- Vi har en hel klar målsætning om at sammensætte et hold, der kan komme i slutspillet til den kommende sæson. Vi må erkende, at øknomien lige nu ikke er til at hamle op med de allerbedste klubber i Danmark, men i slutspillet, det skal vi, slår Ib V. Pedersen fast, og understreger samtidig, at man også kigger på eventuelle forstærkninger udefra.

- Det arbejde er i fuld gang, og vi sidder bestemt ikke med hænderne i skødet. Men vi skal have brikkerne til at falde på plads også økonomisk, før vi foretager os noget i det jeg vil kalde en løbende proces. Og som jeg hører det, er de andre klubber på vores niveau i den samme fase.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE