cookie-og-privatlivspolitik
Barbara Arenhart gør klar til at sætte sin underskrift på kontrakten med NFH sammen med en tilfreds NFH-direktør Søren Jakobsen.
Foto: Privatfoto

Sport

NFH henter brasiliansk stjernekeeper

Den brasilianske landsholdsmålvogter Barbara Arenhart har underskrevet en to-årig kontrakt med håndboldligaklubben fra Nykøbing.




30. juni 2015 kl. 17:10 Af Jakob Poulsen

Annonce

Håndboldligaklubben NFH fra Nykøbing fortsætter oprustningen forud for den kommende sæson i landets bedste række.

Som vi allerede kunne afsløre her på folketidende.dk for et par uger siden, så har NFH nu underskrevet en to-årig kontrakt med en af verdens allerbedste målvogtere, den brasilianske landsholdsspiller og verdensmester Barbara Arenhart.
Kontrakten åbner dog mulighed for, at begge parter kan opsige den efter det første år.

Arenhart kommer til NFH efter et ophold i den rumænske klub HCM Baia Mare, og hun glæder sig til at prøve kræfter med den danske liga.
- Jeg vil gerne spille i en klub, hvor jeg både kan have det sjovt og opnå store bedrifter, og jeg synes, at NFH har et godt projekt. Og jeg vil gerne være del af en drøm og spille håndbold med hjertet, siger hun.

Barbara Arenhart kender i forvejen flere af NFH-spillerne, da klubben som bekendt har flere andre brasilianere i truppen, ikke mindst venstrebacken Karol de Souza, som Arenhart danner par med privat.

Hun håber, at NFH kan blive blandt de seks bedste hold i den kommende sæson og dermed kvalificere sig til slutspillet om Danmarksmesterskabet.

Annonce

Du kan læse mere om NFHs nye målvogter i Folketidendes papiravis i morgen onsdag og se NFHs video med Barbara Arenhart herunder.