cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

NFH henter målfarlig duelspiller i Roskilde

NFH skriver kontrakt med Pernille Johannsen og ny spiller.
04. juli 2019 kl. 12:50 Af Allan Plenborg

Annonce

NYKØBING NFH har forstærket truppen ved at hente Roskilde Håndbolds topscorer i 1. division, Amalie Wulff Nielsen, på en etårig kontrakt.

Samtidig har NFH forlænget kontrakten med højrefløjen Pernille Johannsen.

Amalie Wulff er med sine 20 år fremtidens spiller. Hun er højrehåndet bagspiller og kan spille venstre back og playmaker.

- Amalie er en meget spændende spiller med ekstraordinære kompetencer på duelspillet. Hendes ærgerrighed var tydelig fra første gang, vi så hende, og derfor glæder vi os til at se hende i den gule trøje, siger cheftræner Jakob Larsen.

Amalie Wulff har spillet i københavnske Ajax hele sin ungdomstid, men skiftede for et år siden til Roskilde Håndbold, hvor hun i 22 1. divisionskampe scorede 85 mål.

Hun er lige blevet student fra Falkonergårdens Gymnasium i København, hvor hun har været Team Danmark-elev.

- Jeg har valgt NFH, fordi jeg får en utroligt dygtig træner, som tror på unge spillere og fordi jeg kan få lov til at prøve kræfter af på et af de aller bedste hold i ligaen, siger Amalie Wulff. Hun fortsætter:

- Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan lære en hel masse af mine dygtige, erfarne medspillere. Jeg ser frem til, at jeg vil blive presset til det yderste til træning, som er et andet vigtigt parameter for mit valg af NFH.

Og så ser Amalie Wulff frem til at spille for Danmarks bedste håndboldsupportere.

Pernille Johannsen var ikke i tvivl om, at kontrakten skulle forlænges, hvis muligheden bød sig.

- NFH er et dejligt sted at være. Her er et godt træningsmiljø, hvor jeg kan udvikle mig som håndboldspiller. Og så har hele setuppet omkring NFH imponeret mig meget, siden jeg kom til for et lille halvt år siden, siger Pernille Johannsen, som kom til NFH fra 1. divisionsklubben Gudme HK, da NFH's japanske højrefløj, Ayaka Ikehara, blev alvorligt knæskadet.

- Pernílle har været en stabil og god hjælp til holdet. Vi er meget glade for, at Pernille fortsat vil hjælpe os i den kommende sæson, siger Jakob Larsen.

Pernille Johannsen spillede 16 ligakampe og scorede et enkelt mål for NFH i sidste sæson.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce