cookie-og-privatlivspolitik

7

Billeder


Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sport

NFH kæmpede sig til et point

OPDATERET MED FLERE BILLEDER: DM-slutspilskampen i Odense endte med en dramatisk afslutning.
01. april 2021 kl. 22:14 Af Thomas Jensen

ODENSE, FOLKETIDENDE Sikke en afslutning på en fantastisk præstation for NFH i Odense. I anden halvlegs sidste sekunder lykkedes det Sofie Flader at udligne til slutfacit 27-27 og dermed tjente NFH et vigtigt point til slutspilstabellen.

Det så ellers længe ud til at NFH skulle kæmpe forgæves mod Odense og især Tess Wester i fynboernes mål.

NFH brændte et hav af oplagte chancer på den hollandske keeper og især Sofie Flader var den store synder. Så det var skæbnens ironi der gjorde at det netop var hende der med en afslutning fra spids vinkel sikrede NFH en uafgjort.

Gæsterne fik en god indledning, men Tess Wester tog herefter fat og lukkede målet helt af i en periode, så Odense kunne bringe sig foran med 7-3.

Falstringerne fik dog samling på tropperne igen og et målvogterbytte hvor Natasja Clausen kom ind samt snusfornuftigt angrebssspil af Amalie Wulff sendte NFH tilbage i kampen.

Annonce

12-10 blev til 13-12 lige før pausen og den pausestilling kunne NFH sagtens leve med.

Anden halvleg blev også en jævnbyrdig affære indtil NFH igen rendte ind i en scoringskrise, da især Sofie Flader slet ikke kunne få gang i scoringen på helt åbne målchancer.

Det lignede en Odense-sejr ved stillingen 25-20 og 26-22, men NFH er ikke ubesejrede i otte kampe for ingenting og da Odense begyndte at skyde på stolperne i stedet for få bolden i kassen slog NFH til.

Kristina "Mulle" Kristiansen tog fat og scorede til 26-24 og 26-25, men Odense fik udbygget igen til 27-25 inden Sofie Olsen reducerede med et halvt minut igen.

Rutinerede Nycke Groot tog ansvaret på sine skuldre, men brændte på Louise Egestorp og så gik det ellers over stok og sten op til Sofie Flader, der på trods af fem store afbrændere tog ansvaret og fra en spids vinkel tyrede bolden i mål til 27-27 med få sekunder tilbage.

Annonce

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

AF: PAW HALLANDSON

Sol og vind går helt i sort… 02. april 2021 kl. 21.47

Annonce

ANNONCE