cookie-og-privatlivspolitik
Kristina "Mulle" Kristiansen (tv), Johanna Westberg og Nikita van der Vliet poserer i NFH's nye støttetrøjer, som kan erhverves for 295 kroner pr. stk.
Kristina "Mulle" Kristiansen (tv), Johanna Westberg og Nikita van der Vliet poserer i NFH's nye støttetrøjer, som kan erhverves for 295 kroner pr. stk.
Foto: NFH

Sport

NFH mangler penge i kassen

Manglende indtægter presser det lokale håndboldflagskib.
26. januar 2021 kl. 15:40 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING - Vi mangler omkring 1,2 millioner kroner, for at det løber rundt i denne sæson, og hvis vi vil have ligahåndbold på højt niveau efter sommerferien, så skal vi stå sammen nu.

Så alvorligt ridser NFH's nye formand, Kennet Berlin, situationen op.

Det er manglende indtægter på grund af den ufrivillige coronalukning, hvor der blandt andet ikke må komme tilskuere til hjemmekampene, der presser NFH's økonomi til det yderste.

- Ved sidste nedlukning i foråret 2020 kunne vi sende medarbejderne hjem og modtage lønkompensation. Det kan vi ikke denne gang, da turneringen kører videre.

- Vi kan heller ikke gøre brug af andre former for statslige hjælpepakker. Det har vores revisorer undersøgt, påpeger Kennet Berlin og sætter fingeren ned på et par vigtige konti i regnskabet, hvor der mangler penge.

Annonce

- Tilskuerindtægterne fra hjemmekampe er næsten lig nul, og vi har kun solgt 23 procent af de sæsonkort, vi plejer. Derudover mangler vi indtægter fra en række aktioner og andre arrangementer, såsom koncerter, der plejer at skæppe godt i kassen, siger Kennet Berlin, der meget nødigt vil æde af klubbens egenkapital, der ellers er stor nok til at dække underskuddet et enkelt år.

- Vi har lovet indskyderne, at vi ikke rører egenkapitalen, og det står vi ved, så vidt det overhovedet er muligt, siger han og fastslår:

- Vi vil køre en ansvarlig økonomisk håndboldklub, der som minimum går i nul hvert eneste år, siger Kennet Berlin.

- Vi har ikke en rigmand i baghånden, der bare dækker underskudet år efter år, som andre klubber praktiserer, kommer det fra formanden med en slet skjult stikpille til København Håndbold, hvor millionæren Kim Mikkelsen har dækket underskud for omkring 32 millioner kroner de seneste fem år.


Vil sælge støttetrøjer

For at undgå det store underskud har NFH's bestyrelse iværksat en række aktiviteter, der skal få penge i kassen.

Annonce

Hvert eneste af vores nuværende sponsorer vil blive kontaktet i nærmeste fremtid for køb af forskellige "pakker", og så har klubben også, med inspiration fra fodboldklubben Brøndby, fået produceret en støttetrøje, som alle og enhver kan erhverve for 295 kroner pr. stk.

- Vi håber rigtig meget at den bredde befolkning og vores meget trofaste supportere, der virkelig lider i denne tid, vil bakke initiativet op. Det er nu Lolland-Falster skal vise, at vi vil have et kvindehold i toppen af dansk håndbold, siger Kenneth Berlin.

Brøndby solgte 34.369 støttetrøjer, men mindre kan gøre det, slår Kennet Berlin fast.

- Vi producerer i det omfang, vi får bestillinger ind, og trøjerne kan erhverves i alle størrelser.

Vil man støtte NFH, kan man på klubbens hjemmeside nfh.dk se mere om, hvordan man bestiller en støttetrøje. Ønsker man som privatperson bare at bidrage med et beløb, kan det også lade sig gøre på mobilpay-nummer 66 187.

Annonce

NFH har som udgangspunkt ikke nogen deadline for, hvornår pengene skal være i kassen, men selvfølgelig gerne inden regnskabsårets afslutning 30. juni.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce

ANNONCE