cookie-og-privatlivspolitik
NFHs hollandske stregspiller Nikita van der Vliet (med bolden) er testet positiv for corona, men har ingen symptomer.
Foto: Anders Knudsen

Sport

NFH-spiller testet positiv for corona

NFHs kamp i Bambusa Kvindeligaen i morgen torsdag er udsat. En af NFHs spillere er testet positiv for corona.
23. september 2020 kl. 14:40 Af Jakob Poulsen

Annonce

Landsdelens lokale flagskib på kvindehåndhold-fronten, NFH, er blevet ramt af coronavirusset.

Helt konkret er det den unge hollandske stregspiller Nikita van der Vliet, som efter en rutinemæssig test i mandags er blevet testet positiv, oplyser NFH i en pressemeddelelse.

Den unge hollænder har ingen symptomer, men hele truppen og lederne omkring holdet er gået i selvvalgt isolation, indtil en prøve nummer to er taget i morgen torsdag, og resultatet af denne foreligger, oplyser klubben.

NFH skulle efter planen have mødt Holstebro Håndbold i Bambusa Kvindeligaen i morgen aften - torsdag. Men den kamp er nu flyttet til søndag 11. oktober klokken 16 i stedet.

- Vi tager ingen chancer og var nødt til at reagere hurtigt. Holdet har været samlet mandag og tirsdag i Nykøbing, hvor spillerne altid overnatter og er samlet i 24 timer. Derfor har vi bedt spillerne om at isolere sig, indtil anden test er klar.

- Vi har haft en super god dialog med Dansk Håndbold Forbund og Holstebro Håndbold, og her har vi heldigvis mødt stor forståelse i denne situation. Vi er meget glade for, at holdet ikke skal i kamp, før alle er blevet testet igen, og vi kan være helt sikre på, at ingen andre er smittet, siger NFHs pressechef Søren Jakobsen.

Nikita van der Vliet kom til NFH op til denne sæson og er således i gang med sin første sæson i dansk håndbold.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce