NYKØBING FC SLÅR FCK UD! 3-0!!

OPDATERES LØBENDE: Kampen er slut. FCK er ude af pokalen. NFC er videre.

92: SLUT! NYKØBING FC BESEJRER FC KØBENHAVN!!

90: Der er lagt to minutter til. Stående bifald fra syngende tilskuere.

87: 3-0!!!! Mathias Kristensen på oplæg fra Sebastian Koch. Den må være hjemme nu!!

85: NFC-tilhængerne synger "God tur hjem" mod københavnerne.

83: Hjørnespark til FCK. Afvist af NFC-forsvaret.

80: Gult kort til NFCs Mathias Kristensen. De mørkeblå forsvarer sig med næb og klør.

75: FCKs Lukas Lerager skyder over mål til stor jubel for det meste af publikum.

75: Pep Biel sparker lige i NFCs mur.

74: Gult kort til NFCs Victor Christiansson. Frispark lige udenfor feltet til FCK.

73: Stor chance til FCKs Jonas Wind, men skuddet blokeres i NFC-forsvaret.

72: NFC har fået lidt bedre fat i spillet igen.

71: Gult kort til FCKs Viktor Kristiansen.

69: Frispark mod FCK-keeper Kalle Johnsson. FCK skifter Peter Ankersen ud. Ind med Kevin Diks. Dermed har FCK brugt alle fem udskiftninger.

69: Mathias Kristensen sparker på mål for NFC. Hjørnespark.

67: Tilskuertallet meddeles: 5.000 er på plads i Lollands Bank Park. Udsolgt hus.

65: Jens Stage sparker over mål for FCK. NFC skifter ud. Ind med Mads Carlson og ud med Nicolai Jessen.

62: Gode aktioner fra NFC'erne ender med et frispark til hjemmeholdet på kanten af FCKs felt. FCKs keeper griber indlægget sikkert.

61: Jens Stage header over mål for FCK, der stadig presser.

59: Nyt hjørnespark til FCK. Storch bokser bolden væk. Og til sidst off side på en FCK'er.

57: Andreas Holm sparker væk på målstregen for NFC efter en afslutning fra Jonas Wind. Hjørnesparket fører ikke til noget.

55: Jonas Wind med afslutning, som rammer en NFC-forsvarer. FCK'erne appellerer forgæves for straffespark. Der er ikke VAR til denne kamp.

53: FCK presser på. Hjørnespark, som NFC-forsvaret får afværget.

51: Stor chance til Nikolai Jessen: Kontraangreb, hvor han pludselig har masser af plads. Sparker dog et godt stykke forbi FCKs mål.

50: NFC-fan Emil Wede: Jeg havde ikke troet på 2-0 ved halvleg.

49: Hovedstødschance til FCKs Jens Stage. Afslutningen går dog forbi mål.

47: Advarsel til NFCs Valon Ljuti.

ANDEN HALVLEG ER I GANG: FCK har skiftet yderligere to spillere ud. Jonas Wind og William Bøving er kommet ind. Kamil Wilczek er blandt de udskiftede. Træner Jess Thorup betegner første halvleg som en katastrofe.

PAUSE: Kampen kommenteres flittigt på FC Københavns facebookside. Det er tydeligt, at flere ikke er tilfredse med det, de har set fra holdet i første halvleg.

NFCs direktør Axel Castensciold udtrykker på DR2 stor stolthed over både præstationen på banen og alle de, der sørger for, at alt også spiller udenfor banen. Imens er aftenmørket så småt ved at sænke sig.

En meget glad Claus Meyer til DR2: Når jeg bliver en gammel mand, vil jeg altid kunne huske følelsen af at føre 2-0 ved halvleg mod FCK.

PAUSE: Nykøbing FC fører med 2-0 mod FC København og har været det bedste hold på banen. Tilskuerne klapper spillerne ud af banen.

44: Hovedstød fra Mathias Kristensen forbi mål. NFC er stadig farlige.

43: Hjørnespark til NFC. FCK-forsvaret kan ikke få den væk, og Mikkel Andersen kommer til en god afslutning, dog uden scoring.

41: Lukas Lerager med en afslutning for FCK, men skuddet blokeres af NFC-forsvaret.

37: Taktfaste klapsalver fra hovedparten af de mange tilskuere ned mod NFC'erne.

35: Hjørnespark til FCK ender med et hvoedstød i favnen på NFCs keeper.

31: FCK er kommet mere i kontrol, men endnu uden at komme frem til de store chancer.

26: FCK foretager to udskiftninger inden, der er spillet en halv time! Cheftræner Jess Thorup er ikke tilfreds. Ud med Pierre Bengtsson og Rasmus Højlund og ind med Jens Stage og Viktor Kristiansen.

21: Rasmus Højlund afslutter for FCK. Lige på Jannich Strorch, som griber bolden.

18: 2-0!!! Sebastian Kosh scorer efter flot oplæg fra Nicolai Jessen!! FCK virker rystede.

16: Hvad nu, FCK? Kampen er stadig meget lige, men københavnerne skal finde noget mere frem, hvis de vil tilbage i opgøret.

13. Sebastian Koch bringer NFC foran efter oplæg fra Mathias Gehrt!! 1-0!

07: Peter Ankersen skyder forbi NFC-målet på et langskud.

06: Sebastian Koch i kontraangreb for NFC. Den sidste aflevering savner dog præcision.

04: Chance til FCK. Pierre Bengtsson skyder forbi mål på et langskud.
Kort efter har Kamil Wilczek et hovedstød, som dog ikke volder Jannich Storch i NFC-målet de store kvaler.

02: CHANCE TIL NFC! Efter blot et par minutters spil lykkedes det NFC at komme til afslutning, men Mathias Gerts skud gik sbert forbi mål.

Efterårssolen skinner fra en smuk, blå himmel over Nykøbing, hvor pokalbraget i Sydbank Pokalen i fodbold mellem Nykøbing FC og FC København spilles.