Næstved driller Viborg med sen 2-2-udligning

Viborgs Christian Sivebæk (i grønt) scorede søndag til 2-1 ude mod Næstved, men det var ikke nok til at tage sejren. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Viborg snublede, da fodboldholdet foran 2-1 kun endte med at spille 2-2 mod Næstved. Fredericia skuffede også.

Viborg FF, der kæmper for at rykke op i Superligaen, var foran med 2-1 ude mod Næstved indtil få minutter før tid.

Men så udlignede Næstved til slutresultatet 2-2 med en scoring i det 88. minut.

Det var den ghanesiske angriber Ibrahim Laar, som scorede kampens sidste mål for Næstved.

Fodboldkampen blev også indledt med en Næstved-scoring, da angriberen Rafaelson efter 25 minutter bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Men otte minutter senere udlignede Viborgs midtbanespiller Emil Scheel til 1-1.

Kort inde i anden halvleg blev det endnu bedre for Viborg, da Christian Sivebæk sendte udeholdet i front med 2-1.

Den stilling holdt længe, men kun indtil Næstved slog til i de sidste minutter af opgøret.

Viborg topper trods pointtabet stadig 1. division. Jyderne har 19 point efter 10 kampe.

Fredericia kunne søndag have taget førstepladsen, men holdet tabte på hjemmebane skuffende med 1-2 til Fremad Amager.

Sjællænderne skabte fundamentet for sejren med to hurtige mål i slutminutterne af første halvleg.

Først scorede hollænderen Sven Blummel til 1-0 i det 44. minut, og minuttet efter fordoblede angriberen Samson Iyede Fremad Amagers føring.

Fredericia magtede ikke at svare igen i langt størstedelen af anden halvleg, men det lykkedes dog for Nikolaj Kirk at reducere til 1-2 i overtiden.

Fredericia har på andenpladsen 18 point efter 10 kampe. Fremad Amager er placeret på sjettepladsen med 13 point efter 10 kampe.

Kolding IF, der søndag sejrede med 4-2 hjemme over Skive, er placeret på fjerdepladsen med 17 point efter 10 kampe.

Vendsyssel FF vandt søndag med 3-0 ude over Nykøbing FC og er placeret på syvendepladsen med 13 point efter 10 kampe.

Nykøbing er nummer fem med 14 point efter 10 kampe.

Kun et enkelt hold rykker op i Superligaen, og der ser fortsat ud til at blive hård kamp om førstepladsen.