cookie-og-privatlivspolitik
Lyngby-stopperen Lasse Nielsen (til højre) fik ikke forlænget sin kontrakt og skifter nu til Næstved i 2. division. (Arkivfoto)
Lyngby-stopperen Lasse Nielsen (til højre) fik ikke forlænget sin kontrakt og skifter nu til Næstved i 2. division. (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Sport

Næstved henter vraget Lyngby-stopper: Jeg er en lille brik

Det blev ikke til en forlængelse i Lyngby for Lasse Nielsen, som går to rækker ned og spiller for Næstved.
10. august 2020 kl. 07:37 Af Ritzau

Annonce

Lasse Nielsen var med på Lyngbys lange rejse fra bunden af 1. division til Superligaen, siden stopperen kom til klubben for halvandet år siden.

Men nu er tiden forbi i Lyngby, som har valgt ikke at forlænge aftalen med den 33-årige stopper, der i stedet skifter til sin tidligere klub Næstved i landets tredjebedste fodboldrække.

- Jeg er ærgerlig, men afklaret - og nogle gange er det måske det bedste at stoppe på toppen og aflevere Lyngby et bedre sted, end da jeg kom til for halvandet år siden, og vi lå og flirtede med nedrykningsstregen til 2. division.

- Jeg er en lille brik i en historisk klub, men håber alligevel, at jeg har fået sat nogle aftryk, der vil blive husket, siger Lasse Nielsen til Lyngbys hjemmeside.

Lasse Nielsen blev hentet i svenske Trelleborg i januar 2019, hvor Lyngby i første omgang skulle undgå at rykke ned i 2. division.

Det endte i stedet overraskende med oprykning til Superligaen og overlevelse efter første sæson.

Lyngby-sportschef Birger Jørgensen fortæller, at det var svært at sige farvel til Lasse Nielsen.

- Vi er alle sammen blevet Lasse Nielsen-fans her i huset, han er en fantastisk fyr og en rigtig god ambassadør for hele vores projekt.

- Vi kigger dog ind i et efterår med kun 13 superligakampe, og der er stor konkurrence på hans position, hvor der også presses på nedefra på akademiet.

- Så i en kombination af mange parametre har vi valgt ikke at forlænge med Lasse, forklarer Birger Jørgensen.

Lasse Nielsen nåede at score to gange og spille 24 kampe for Lyngby.

Hos Næstved, der lige er rykket ned i 2. division, glæder man sig på klubbens Facebook-side over at kunne hente en gammel kending.

- Lasse er en spiller, som vi i lang tid har ønsket at hente tilbage til klubben. I Lasse får vi en masse rutine, lederskab og et kæmpe fighterhjerte ud over det sædvanlige, skriver Næstved.


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

Annonce